mustang Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 (edited) moroccan argan oil... ne trositi pare zakljucila sam da za moju kosu (debela dlaka, gusta i polu kovrdzava) treba imati dobru cetku, fen i peglu. i malo nekog ulja ispod da se ne zamrsi vec do kraja dana. najjeftiniji sampon i panten balsam i to je to. cetka drvena a iglice da nisu od plastike a preporucujem remington fen i pegle preko 455f sa 2"plate... za 10 minuta ispravi grivu ono sto mi pederi naplacuju 40$ bez pranja i feniranja..... samo da isprave....motherfuckers. Edited July 25, 2015 by mustang
halloween Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Hejtcina za gospodje koje su masovno izgubile dostojanstvo(a i nije ih briga) nosenjem bermuda na uckur od tankog mlitavog PRC pamuka koje vise lice na gace nego na odevni predmet za ulicu. Edited August 10, 2015 by halloween
svashtabezneshto Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 (edited) Na ovoj vrućini ne bih mogla hejtovati nikog zbog oblačenja. Divim (stvarno, bez ironije) se ženama koje ignorišu proklamovane modne i estetske vrednosti. Edited August 10, 2015 by svashtabezneshto
Ryan Franco Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 no sve je to ipak bolje od onih pantalona sa spustenim dupetom i uskim nogavicama. kupio sam sebi jedne.
ivy Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 ove sad zelene i plave kose to nisam volela ni kad sam bila pankerka tinejdzerka
nisam ja Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 mrziš pola amerike. ja sam imao ovakve kad sam bio klinac. to nisi mogao uništiti.
Sara Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 kupio sam sebi jedne. kupila sinu trenerku u tom fazonu, njegov stav je bio da `tako nose samo zene` pa sam stvar vratila u radnju
Haralampije Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 mrziš pola amerike. ja sam imao ovakve kad sam bio klinac. to nisi mogao uništiti. Bile su super, donosilo se iz Germany, bile oko 30 DM
jimi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 To je pravila Planika i bile su lako dostupne. Maldji brat ih je nasledjivao od mene a keva je do pre koju godinu nosala po kuci zaostale komade od pre 30 godina.
Hella Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 ovo izvan tusa i plaze -1 šteta što ne mogu i na posao u tome
Recommended Posts