dig_chohano Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Plašim se da ćeš ih se nagledati, najkasnije sledećeg proleća.
sailorman Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Predvidjam popularnost wedge patikama, jer izduzuju nogu. Mnoga zdepasta zena bice presrecna.Pridruzujem se hejtu supljikavih letnjih cizmi, ogavne su.
Frau Gabrijela Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ne znam ko, al je očito vrlo ponosan na to jer ih naplaćuje 300e+. Predvidjam popularnost wedge patikama, jer izduzuju nogu. Mnoga zdepasta zena bice presrecna.ostaje da se nadamo da će cena suzbiti masovnost, pa se neće razviti trend.
dig_chohano Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Cenim da će Abibas koliko do kraja maja da osvoji tehnologiju.
cmrlj Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 u super, jos jedne iz ugly but expensive kolekcije. sigurno ce se prodavati ko alva.
Alphons Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 muškarci koji nosi strateški pocepane, izbledele farmerke.Ok, kapiram ja onaj grunge fazon, jedna nogavica pocepana na kolenu i te fore. Ali zašto bi bilo koji tip pomislio : "Znam, obući ću one skinny jeans sa rupama na butinama, tako da svi mogu da vide moje blede, dlakave batake!".
slepa živana Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ali zašto bi bilo koji tip pomislio : "Znam, obući ću one skinny jeans sa rupama na butinama, tako da svi mogu da vide moje blede, dlakave batake!".:lolol:to je predugačka misao.
Leia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 :lolol:to je predugačka misao.em to, em jos implicira da su preplanuli cosavi muski bataci nesto s cime zelimo da se suocimo u javnosti
Alphons Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 em to, em jos implicira da su preplanuli cosavi muski bataci nesto s cime zelimo da se suocimo u javnosti:lol:svakako da nisu, ali mi je nekako čudno da svaki tip koga sam video da fura farmerke sa ventilacijom ima prilično dlakave noge.
Dagmar Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 :lol:svakako da nisu, ali mi je nekako čudno da svaki tip koga sam video da fura farmerke sa ventilacijom ima prilično dlakave noge.Pa valjda ti ne bi lakše palo da mu kroz pocepane pantalone vire izdepilirane butkice?
Leia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Pa valjda ti ne bi lakše palo da mu kroz pocepane pantalone vire izdepilirane butkice?Cenim da je za zlatnu sredinu, ekstremi ovaj trend vode u dekadenciju bez povratka
Sunny Side Up Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Pridruzujem se hejtu supljikavih letnjih cizmi, ogavne su.+1.A, keve mi, isla bih i shotgunom trebila sve muskarce koji nose pederuse tik ispod potpazusja (bljak), plus tri-cetvrt pantalone, plus tesne (obicno sinteticke) majice. Najogavniji muski letnji outfit jos od dizelaskih trenerki i kajli.
assück Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 zavisi gde istetoviras obrve. naime, meni je bas lepo kada vidim neku zenu koja je obrve istetovirala na ramenu
Recommended Posts