Ulven Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (edited) Što se tiče pod+foruma, ta reč se ne uklapa u ove izuzetke pa nema razloga zašto ne bismo pisali potforum. I još nešto. Ne znam u kom je to izdanju Klajnovog rečnika vinska videla subkulturu (možda u nekom prvoaprilskom), ali po Pravopisu je supkultura. Proverite u svakom slučaju. :) Edited November 3, 2007 by Bolek sad sam i ja kao redbus :P Link to comment
bus Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (inače bi [dz] i [ɣ] mogli smrtno da se uvredeDzindzovi nijedni. ...About this /v/ business, video sam negde da je srpsko /v/ klasifikovano kao aproksimant, ali sam se užasnuo, jer kod mene ono ima mnogo više frikcije nego što bi imao pravi aproksimant. I zubi mi sasvim jasno dodirnu donju usnu, mada ne garantujem šta se dešava u brzom govoru; ne znam. ...Za potforum, ne ostaje ništa nego da širimo dalje the Good Word. Dok FSI ne počnu tako da pišu. Link to comment
FranziskaKafka Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (edited) Ja bi iztisnula ono T iz reci pottopik (potopik) - gubljenje suglasnika, sta ocete. Edited November 3, 2007 by FranziskaKafka Link to comment
расејан Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Ja bi iztisnula ono T iz reci pottopik (potopik) - gubljenje suglasnika, sta ocete. Оћем да кажем да би баш ту требало да се учини изузетак, да не би одвлачило пажњу у правцу глагола потопити <_< .У ствари, зашто ми то уопште зовемо топиком, леба нам (паз' и мени усхвалило х), кад се то увек звало темом? Link to comment
Recommended Posts