Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Tacno, ali meni su uvek bili veci krivci ili vredni hvale oni koji rade onaj kreativni deoi prodaju ili ne prodaju svoj intelekt i moral, nego oni kojima je cilj uvecanje kapitala ili licne moci.
pa novinari nemaju leba da jedu pijandure su i prodace bulju kad tad.to je kao da osudjujes vojnike-izvrsioce a ne nalogodavce. mnogo je bitnije ko je vlasnik medija i koju politicku opciju podrzava.cast izuzetnim novinarima koji su drzali do morala. ima ih i mrtvih za primer :(
Posted
Hvala. Znaci, ipak nisam podatke "isisala iz malog prsta".
Nisi. Ali i jesi. Okreni obrni, lupila si. To nije vlasnicka struktura B92.
  • 4 months later...
Posted
19. septembar 2008. | Izvor: B92Wimbledon na TV B92!Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo, da će najveći teniski turnir na planeti, Wimbledon, u sledeće četiri godine biti emitovan na TV B92.
opskurno saopštenje po drugi put na našem forumu :s_d: nego mene zanima znači li to da se nakon B92 info pokreće i njihov sportski kanal. šuška li se nešto po tom pitanju? pretpostavljam do proleća jer bi morali da poremete kompletnu programsku šemu ako wimbledon bude bio na glavnom kanalu ili da nam daju na kašičicu što je besmisleno (vispreno primećeno od strane e-novinara moram priznati).
Posted

Zašto besmileno? To je jedan od koraka da malo zaustaviš konkurenciju. Tim se već godinama bave Pink TV i HRT.

Posted

milslim da ako već otkupe prava na kompletan turnir gledaće da prenose što više mečeva. pogotovo što je gledanost tenisa trenutno ogromna.

Posted

Danas cekala reprizu serije "Bitange i princeze" i imam sta da vidim... Da li me to oci varaju ili na B92 krece neka hrvatska sapunica?? :unsure:O pocetku sunovrata se odavno pricalo, sada je sunovrat i dokazan.

Posted

Hrvatska sapunica već krenula. Svaki dan od 16:30

Posted

a ko ce da komentarise teniske meceve? saranovic i boskovic? ne, boze, ne,neeeeeee!!!

Posted (edited)

cijenim da će da opet bude transfera cool.gif

Edited by Biohemija
Posted
Hrvatska sapunica već krenula. Svaki dan od 16:30
:mellow::rolf::yucky:
Posted

ako neko iz b92 čita ovo, potrebite malo spiskove ljudi ("stručnjaka")koje zovete "po potrebi". možete početi sa dušanom janjićem.

Posted
ako neko iz b92 čita ovo, potrebite malo spiskove ljudi ("stručnjaka")koje zovete "po potrebi". možete početi sa dušanom janjićem.
i miroslavom prokopijevićem
Posted

Sonja Liht na Poligrafu prajsles :Hail: Evo sad proziva e-novine :lol: