dvb-t manijak Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 7 hours ago, DrIlic said: Taj B92 ima i gledanost na nivou statisticke greske. Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. 7 1
radisa Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 15 minutes ago, dvb-t manijak said: Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. Ako se ikad vlast promeni, treba im se svetiti istom merom... Napraviti od informera ozbiljnu televiziju, sa dobrim i nezavisnim novinarima, koja pušta samo kalsičnu ili rok/pop muziku i kalsične filmove... U stvari, kad malo razmislim, to napraviti od svih televizija, da osveta bude baš potpuna...
Delija67 Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Pokusalo se onomad sa klavirom na Pinku, pa i nije dalo neki rezultat. 1
dvb-t manijak Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Kad jednog lepog dana naši sednu na vlast, da otkupe Informer pa da samo puštaju demokratiju, ljudska prava i ostale malograđanštine. A može i Happy gde bi uveo 24 sata dnevno Zapadnoevropsko-nato program. 2
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 2 hours ago, dvb-t manijak said: Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. nemaš pojma koliko njih zabole za drugutm(studio b je pokojan), bitan je pink, bitan je ptc to najbolje vidiš po gostima koje dovlače u tzv političke emisije, mahom treći ešalon
Fakundo Sava Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 A direktorka Minja kakvom kombinacijom joj zapao termin kod njih?
jorma shparga Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 12 hours ago, Delija67 said: Pokusalo se onomad sa klavirom na Pinku, pa i nije dalo neki rezultat. nije do klavira, do svinje za klavirom je ... btw od proslog ponedeljka krenula im je nova sema sa novim emisijama i realno pokidali su na nedeljnom nivou - Happy s kombinacijom ekipe za Goli otok i turskih serija je 3 X gledaniji.
DrIlic Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Happy je sa tim turskim nekad i od Prve gledaniji koja ima daleko veca ulaganja u program...
Lo Zingaro Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Ne znam koji me kurac tera da i dalje posecujem ovaj Informer s Aliexpressa. Valjda lepota ovih "Autorskih tekstova" bez potpisa. Izgleda tamo ostala samo nepismena djubrad. https://www.b92.net/info/politika/86981/srbija-je-vecna-dok-su-joj-deca-verna/vest
James Marshall Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Ovo je jedna od najgadnijih rečenica, ovo radikalsko slanje tuđe djece da ginu, nevjerovatna je ta boleština i nekrofilija na koju se vazda primao solidan procenat Srba, uglavnom onih koji zapravo mrze svoje sunarodnike koje percipiraju kao ljepše, pametnije, mlađe, sposobnije itd. 1 1 1
igoraki Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Identičan tekst i na Politici, samo su potpisali da je preuzeto od Novosti, očigledno je "neko" poslao šta treba da se objavi
Spooky Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Ljudi - ovo nije realno. Dok idu protesti B92 je sada u 16h imala vesti gde je punih 30 minuta pričao Vučić. Ne preterujem ni najmanje, proverite ako možete da premotavate - kao nešto otvara i prvih 20 minuta priča iz autobusa na putu ka tamo, a onda i zvaničan govor 10 minuta. Ukupno ima možda 1 minut gde on ne priča, tada voditeljka priča o njemu. 1
Milosh76 Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Tako je poslednjih 12 godina...sta te tu tacno cudi?
Spooky Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Istina, ne gledam često TV, posebno ne B92. Ali ja prvi put baš ovo vidim. Mislim - vidjao sam kad je on na 60% vesti, ali na 99% da on priča, ne.
fusion_ Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 (edited) B92: Amerikanci priznali istinu: Nije studentski protest, već politički protest protiv Vučića FOTO "Hiljade ljudi u Beogradu protestuju protiv popularnog predsednika Vučića", naslov je članka Vašington Tajmsa objavljenog danas. https://www.b92.net/info/politika/88256/amerikanci-priznali-istinu-nije-studentski-protest-vec-politicki-protest-protiv-vucica-foto/vest A Washington Times napisao : Thousands stream into Belgrade square to protest against populist Serbian president https://www.washingtontimes.com/news/2024/dec/22/tens-thousands-stream-belgrade-square-protest-serb/ Edited December 22, 2024 by fusion_ 4
Recommended Posts