dvb-t manijak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, DrIlic said: Taj B92 ima i gledanost na nivou statisticke greske. Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. 3 1
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, dvb-t manijak said: Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. Ako se ikad vlast promeni, treba im se svetiti istom merom... Napraviti od informera ozbiljnu televiziju, sa dobrim i nezavisnim novinarima, koja pušta samo kalsičnu ili rok/pop muziku i kalsične filmove... U stvari, kad malo razmislim, to napraviti od svih televizija, da osveta bude baš potpuna...
Delija67 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pokusalo se onomad sa klavirom na Pinku, pa i nije dalo neki rezultat. 1
dvb-t manijak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad jednog lepog dana naši sednu na vlast, da otkupe Informer pa da samo puštaju demokratiju, ljudska prava i ostale malograđanštine. A može i Happy gde bi uveo 24 sata dnevno Zapadnoevropsko-nato program. 1
kud u maglu Simoviću Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, dvb-t manijak said: Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva. Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Studio B, sveteći se za svaku reč devedesetih. nemaš pojma koliko njih zabole za drugutm(studio b je pokojan), bitan je pink, bitan je ptc to najbolje vidiš po gostima koje dovlače u tzv političke emisije, mahom treći ešalon
Fakundo Sava Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago A direktorka Minja kakvom kombinacijom joj zapao termin kod njih?
Recommended Posts