December 7, 20186 yr 1 hour ago, aram said: imaš nečim da potkrepiš ove tvrdnje ili samo ovim "jasno je"? reklamni budžeti su sve više usmereni ka društvenim mrežama, a sve manje ka tv
December 7, 20186 yr 30 minutes ago, zakintos said: neko ko ne zivi u Srbiji ne treba da lupeta o zivotu u Srbiji oćeš da mi kažeš da ne prdim iz dijaspore ili šta? @kud u maglu Simoviću to je sasvim moguće iz raznih razloga, ali i dalje je TV neuporedivo uticajnija kao news medij od svega na internetu. čak i ovde gde sam ja, a kamoli u Srbiji.
December 7, 20186 yr 1 hour ago, aram said: oćeš da mi kažeš da ne prdim iz dijaspore ili šta? taman posla, samo udri ali tako ispada po tvome "tvoje okruženje ono - samo tvoje? i da je malo besmisleno izvlačiti takve zaključke na tom osnovu?
December 8, 20186 yr Jedno je informisanje a sasvim drugo "Decision-making" gde je televizija neprikosnovena. Dobio opkladu na tu temu tokom prethodnih izbora 2016.
December 8, 20186 yr https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=08&nav_category=11&nav_id=1479407 i do sada su tako pratili, da ispoštuju formu ali da se ne vidi
December 9, 20186 yr 1 minute ago, DrIlic said: Sta se desava sa Vajsom? Jel je to ostalo u vlasništvu Antene? Vidim da se jedan forumaš koji je tamo pohvalio novim prostorijama i da su se iselili iz "šume"...
December 9, 20186 yr 1 hour ago, DrIlic said: Sta se desava sa Vajsom? Jel je to ostalo u vlasništvu Antene? ni tamo ni vamo
December 10, 20186 yr Ma, svi će naći pribežište u N1, Danasu, FoNetu, Laguni, Alđaziri ... Mada za ove potonje nismo baš ubeđeni s obzirom da Goranče Milić ima jako lepo mišljenje o preCedniku ... Edited December 10, 20186 yr by stoka
December 10, 20186 yr Ma, svi će naći pribežište u N1, Danasu, FoNetu, Laguni, Alđaziri ... Mada za ove potonje nismo baš ubeđeni s obzirom da Goranče Milić ima jako lepo mišljenje o preCedniku ...goranche milic nepogreshiv, kao i uvek.sent from bubamoto
December 10, 20186 yr Goranče je tu samo da se slika i da gleda da ne bude baš previše rano baš previše pijan. O ostalom se pita koliko i kafe kuvarica.