May 16, 20177 yr Nek se priključe bakiju pa da budu neki S6 radio, na primer ... Ili im možda treba bolji softver ... Edited May 16, 20177 yr by stoka
May 16, 20177 yr On 16. 5. 2017. at 18:25, kud u maglu Simoviću said: kako stvari stoje, sto se slusao(ako se uopste slusao) play radio, slusao se pa kad su ubili jedan do tada i dalje pristojan radio zbog tog smeća, ako
May 16, 20177 yr Kako bese ono "Spremite se za nesto sto jos nije videno na ovim prostorima" Dugo im je trajao.. BTW, meni je ostao kao stanica br. 1 u kolima ali ne pamtim kada sam ga poslednji put slusao
June 4, 20177 yr Kakav krš od emisije ovaj RG na B92 majko mila! ....shit has hit the fan... Edited June 4, 20177 yr by Frank Pembleton
June 4, 20177 yr Šteta, a očekivalo se da će im ta emisija pomoći da vrate barem delić stare magije ove televizije ...
June 4, 20177 yr On 4. 6. 2017. at 15:38, Frank Pembleton said: Kakav krš od emisije ovaj RG na B92 majko mila! ....shit has hit the fan... +1
June 4, 20177 yr Šta, ne prenose mečeve, samo imaju emisiju? Pa dobro..Nije mi jasno inače šta hoće sa televizijom, ako rade rebrending, zašto su krenuli od radija, umesto od televizije? B92 je i onako radijski brend, tv su mogli i da ukinu niko se ne bi okrenuo
June 14, 20177 yr [...]Zahvaljujući najaktuelnijim hitovima koji odmah "ulaze u uši", savremenoj mejnstrim muzici za one sa istančanim muzičkim ukusom, ali i harizmatičnim voditeljima i zabavnom programu sa najvažnijim temama dana, danas je PLAY najomiljenija radio-stanica u Beogradu i Srbiji. [...] Hit.
June 14, 20177 yr Kada će svesno pogrešno tumačenje ili čak izmišljanje rezultata istraživanja javnog mnenja biti kažnjivo u Srbiji? Ne može ni u ludilu to da bude najslušaniji radio, prosta logika se tome protivi. Većinsko srpsko stanovništvo je ruralno i starosti preko 40 godina. I sad neko hoće da nas ubedi da čiča na pijaci prodaje zeleniš uz hitove Rijane i Džastina? Edited June 14, 20177 yr by stoka