Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

rode stigle i u poligraf. jos bjela da odigra jednu partiju u iziju i to bi bilo to.

Posted

e svaka chas i fala, šteta da onaj mrkin skeč ne bude ovekovečen :lol:

• 1 month later...
Posted

Bosko Buha nije za mladje od 18!!!Da se ne indoktriniraju crvenom manijom i ne pocnu da dele Srbe i lome krhko, tek vaspostavljeno nacionalno jedinstvo?Inace, super film.

Posted (edited)

Pa naravno da nije za mlađe od 18, znaš li ti koliko nas vuče traume iz detinjstva kad se seti Boškove pogibije? Udarac na dečiju emociju, valjda se identifikuješ, šta li...Inače omiljena scena mi je Death of Chikalo.Inače film se prikazuje u sklopu akcije Bjela maraton na b92. Posle Boška sledi Crni bonbander.

Edited by Hartmann
Posted (edited)
Inače omiljena scena mi je Death of Chikalo.
meni isto. čuveni slomoušn pad sa bajsa. ako ne ta scena ovaj lajt motiv na armonici me dotuče... :( Edited by Glen Livet
  • 2 weeks later...
Posted

Primetno prisustvo cirilice (i odsustvo latinice) u filmovima i serijama na b92. Nekako mi se to sve poklapa sa cirilicarenjem danasnjeg DS- a, ne znam zasto. :rolleyes:

Posted
Primetno prisustvo cirilice (i odsustvo latinice) u filmovima i serijama na b92. Nekako mi se to sve poklapa sa cirilicarenjem danasnjeg DS- a, ne znam zasto. :rolleyes:
priprema se teren, za kad dodju rusi. polako ce poceti da uvode i ruska slova, tvrdi i meki znak... nego, spremas li se ti za taj momenat? bez znanja jezika neces dobiti posao ni kao traktorista u nekom kolhozu.
Posted
priprema se teren, za kad dodju rusi. polako ce poceti da uvode i ruska slova, tvrdi i meki znak... nego, spremas li se ti za taj momenat? bez znanja jezika neces dobiti posao ni kao traktorista u nekom kolhozu.
Jos sam u konsultacijama s Ukijem koji tvrdi tako nesto i za zemlje EU. Jadan ja :(
Posted

Pre neki dan sam gledao "Nadrealiti sou" koji radi deo ekipe iz nekadasnjih nadrealista. Nije genijalno, ali je opet daleko bolje u odnosu na "Djurine zute minute". Da jos uvek imaju sposobnost predvidjanja stvari kao i nekadasnji nadrealisti uverio sam se kad su u jednoj mrtvacnici prikazali sahistu koji se zove Bobi Fisek (Fiser je umro samo nekoliko meseci posle snimanja te emisije). :unsure:

• 2 weeks later...
Posted

Pa vidi ovu tugu od kviza!!!Ovima da das pravo na snimanje "anal debutantes" serijala nesto bi zasrali i napravili neprijatnost za gledanje...aaaaa!

Posted

nadrealiti sou sam gledao samo prvu epizodu i onako nije bas da ne moze da se gleda ali i ne mora...ismejavaju pevace narodne muzike a za tako nesto nema potrebe jer ti pevaci iz granda su ionako svesni da su smesni kao pojava tako ovo vise necu da gledam

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pogledajte jutrošnji kažiprst sa živkovićem kada ga budu digli na B92 Youtube

Edited by dare...
Posted

Cosic u Poligrafu opasno nervira Jeremica! Postavlja nezgodna pitanja! :o

Posted
Cosic u Poligrafu opasno nervira Jeremica! Postavlja nezgodna pitanja! :o
Za Jeremica Facijalisa je i "Koji je glavni grad Madjarske?" nezgodno pitanje.