Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Ipak je Ceda pobedio sa onom voznjom, 

Da, to je bilo najbitnije u predhodnih nedelju dana...

Posted

Loš je bio... Baš loš, nisi ništa propustio...

Mislm da pre utorka nema na zvaničnom kanalu, a pogledaj program za sutra, treba da ima repriza tokom dana...

Bio je loš a onda je naglo popustio.  -_-

Posted

Na B92 upravo ide 'UŽIVO' prodaja nakita telefonskim putem....  :ziga:  :lolol:

Cena upravo pala sa 22.000 dinara na 3.499, pa obradujte svoje drage  :fantom:

Posted

To ko treći krug aukcije za vršačke vinograde.

Sent from my x600

Posted

Ja koliko sam primetio, epizode postave na yt u terminu od 9-12 utorkom, pre je tako bilo ponedeljkom kada je repriza isla dan ranije.Par puta sam pogledao epizode na sajtu kanala dan ranije pre nego sto izbace na yt i to su verovatno radili zbog manjeg prometa.Sada vidim da tamo nema nove epizode.Uglavnom 99% epizoda pogledam na yt, veoma retko kad upalim tv a da nije sport ili poneki put politika.Nase reklame su mi previse zamorne i ubijaju mi volju za gledanjem.

Posted (edited)

Zadnje vreme došlo kad je novim menaĐerima televizija jedino bitno da čak i u emisijama za poljoprivrednike za voditeljku stave zgodnu cicu. Bez uvrede, ali sumnjamo da je Roksi ikada pomuzla kravu, hranila živinu ili okopavala u plasteniku ...

Edited by stoka
Posted
:naughty:

Samo dobra zemlja daje sočne i ukusne plodove!

:ss1:
Posted

Zadnje vreme došlo kad je novim menaĐerima televizija jedino bitno da čak i u emisijama za poljoprivrednike za voditeljku stave zgodnu cicu. Bez uvrede, ali sumnjamo da je Roksi ikada pomuzla kravu, hranila živinu ili okopavala u plasteniku ...

Vidiš da im nije bitno čim su stavili Roksi.

Posted

Evo počela vam zubata sa emisijom, kaže 'bavićemo se poljoprivredom na drugačiji način' :-)

Posted

Kojim, lijepim željama i pozitivnim afirmacijama umjeto ašovom i frezom  :nobles:

Posted

Vidiš da im nije bitno čim su stavili Roksi.

Drugar i ja smo pre jos ihaha godina iskomentarisali kako joj je nadimak od imena legao kao dupe na nosu.