April 30, 20168 yr Ipak je Ceda pobedio sa onom voznjom, Da, to je bilo najbitnije u predhodnih nedelju dana...
May 1, 20168 yr Loš je bio... Baš loš, nisi ništa propustio... Mislm da pre utorka nema na zvaničnom kanalu, a pogledaj program za sutra, treba da ima repriza tokom dana... Bio je loš a onda je naglo popustio. -_-
May 1, 20168 yr Na B92 upravo ide 'UŽIVO' prodaja nakita telefonskim putem.... :ziga: Cena upravo pala sa 22.000 dinara na 3.499, pa obradujte svoje drage
May 2, 20168 yr Ja koliko sam primetio, epizode postave na yt u terminu od 9-12 utorkom, pre je tako bilo ponedeljkom kada je repriza isla dan ranije.Par puta sam pogledao epizode na sajtu kanala dan ranije pre nego sto izbace na yt i to su verovatno radili zbog manjeg prometa.Sada vidim da tamo nema nove epizode.Uglavnom 99% epizoda pogledam na yt, veoma retko kad upalim tv a da nije sport ili poneki put politika.Nase reklame su mi previse zamorne i ubijaju mi volju za gledanjem.
May 6, 20168 yr Iiiiiiiii evo Roksi! http://www.prva.rs/show-biz/vesti/95775/roksanda-babic-voditeljka-nove-emisije-o-poljoprivredi-plodovi-dobre-zemlje-od-ove-subote-u-8-casova-na-prvoj.html Mislim, ista je to firma... ....shit has hit the fan...
May 6, 20168 yr Iiiiiiiii evo Roksi! http://www.prva.rs/show-biz/vesti/95775/roksanda-babic-voditeljka-nove-emisije-o-poljoprivredi-plodovi-dobre-zemlje-od-ove-subote-u-8-casova-na-prvoj.html Mislim, ista je to firma... ....shit has hit the fan... Nisam ni primetio da ubiše "Domaćina", vidim da je poslednja najava još iz marta 2015.
May 6, 20168 yr Zadnje vreme došlo kad je novim menaĐerima televizija jedino bitno da čak i u emisijama za poljoprivrednike za voditeljku stave zgodnu cicu. Bez uvrede, ali sumnjamo da je Roksi ikada pomuzla kravu, hranila živinu ili okopavala u plasteniku ... Edited May 6, 20168 yr by stoka
May 7, 20168 yr Zadnje vreme došlo kad je novim menaĐerima televizija jedino bitno da čak i u emisijama za poljoprivrednike za voditeljku stave zgodnu cicu. Bez uvrede, ali sumnjamo da je Roksi ikada pomuzla kravu, hranila živinu ili okopavala u plasteniku ... Vidiš da im nije bitno čim su stavili Roksi.
May 7, 20168 yr Evo počela vam zubata sa emisijom, kaže 'bavićemo se poljoprivredom na drugačiji način' :-)
May 7, 20168 yr Vidiš da im nije bitno čim su stavili Roksi. Drugar i ja smo pre jos ihaha godina iskomentarisali kako joj je nadimak od imena legao kao dupe na nosu.