Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

trast mi, greganovic je

Treba otići na fejs i pitati njegovu ženu, bivšu novinarku B92 Jelu Greganović, ona sigurno zna ...

Posted

Sjajni Slavko-Slave Beleslin sutra u 21 čas vodi ekskluzivni intervju: na jednoj strani premijer Srbije, na drugoj mirnodopska aktivistkinja Nata Kandić i novinar Deki Anastasijević ...

Kad se ovaj navari ko bulja, biće cirkus...
Posted

pobrisaće žvalavi patos sa njima. jedino u najavi može da bude interesantno sa kandićkom oko haga jer je ovaj uveliko promenio retoriku prema međ. sudu.

biće negledljivo

ali beleslin

:isuse:

Posted

A kao da bi pusi pristao na duel sa nekim ko moze da ga razvali.

Posted

problem je što takvi trenutno ne postoje u tv etru™

:(

Posted

Овај разговор је уговорен да би се Вучић опрао код десничарских бирача, очигледно да се плаши да ту не изгуби гласове па зато иде по Косову, као се супроставља Милићки итд. То је цела суштина.

Posted

Ne pratite Biz sekciju, i tamo je dobra zabava

image.jpeg

Posted

:ziga:

Jbt, kako li si do ovoga došao?

Plašiš me.

:o  :ohmy:  :ohmy:

Posted

Pa daj da ti dam još materijala za proučavanje - bio je to čuveni bif dva bosanska repera - Saje Gengste (koji je izdao Bosnu i preselio se u Hrvatsku) i tvrdog Generala Two-a, koji je ostao vjeran Unsko-Sanskom kantonu.

Bilo brdo dissovanja

Posted

realno jedan od jacih rep duela na ovim prostorima ikad

vracam im se svako malo :D

Posted

Pa daj da ti dam još materijala za proučavanje - bio je to čuveni bif dva bosanska repera - Saje Gengste (koji je izdao Bosnu i preselio se u Hrvatsku) i tvrdog Generala Two-a, koji je ostao vjeran Unsko-Sanskom kantonu.

Bilo brdo dissovanja

Oplako sam ... :Hail: 

Najbolji delovi:

- ko si ti, ko tebe jebe

- ljudi ti se smeju ha ha ha

- ti si kreker, misliš da si reper, ti si pušiona

- sramotiš rep, idi u tri pičke materine jebem ti mater JA, jbt, umreću :lol:

- kako možeš snimati te pesme i stavljati na my space? :D

Posted

ko bi rekao da je B92 postalo medijsko zborno mesto za prave neonaciste i antisemite, samo citajte komentare na ovaj clanak

http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1119159

Ništa novo, mogu oni i mnogo gore ...

A i zašto falsifikovati mentalno stanje nacije uspostavljanjem drugačijih kriterijuma moderacije?

Posted

Ništa novo, mogu oni i mnogo gore ...

A i zašto falsifikovati mentalno stanje nacije uspostavljanjem drugačijih kriterijuma moderacije?

pa naravno, ne treba falsifikovati, dobro je videti koje je mentalno stanje nacije. pritupi rasisti, neonacisti, antisemiti, to je ova nacija