Frank Pembleton Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 ja pokušao da ukažem na nešto al sam odustao Kako je bacila kolege pod voz...Derište razmaženo...
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 redak skot. ne samo u ovom slučaju, ovo je potvrda
renne Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Kako je bacila kolege pod voz... Derište razmaženo... Pričao si mi još onomad da je takva
stoka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Bez namere da branim Ninu-Nadu Kolundžiju, ali svaki radni kolektiv je kao lanac - jak je koliko i njegova najslabija karika. I svaka firma je kao Mongolfjeov balon - da bi poleteo, mora da se oslobodi balasta ...
Frank Pembleton Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 redak skot. ne samo u ovom slučaju, ovo je potvrdaJbga ajd sad da ne spominjemo navijačko opredeljenje... ;-)To je to " ...na muci se poznaju junaci..."
Arkadija Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) "Vrčin zbog obilaznice ne Ikee: 23 nove trake" Ovaj besmislen naslov im stoji još od 14 časova. Iz teksta se posle saznaje da je reč o naplatnoj rampi u Vrčinu. Edited March 24, 2016 by Arkadija
ajgor Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Oldtajmeri, pomoć: stara špica Dnevnika na radiju, glas koji govori "jer onda sam ja budala, i ako mi se ne dokaže...". To je beše g. Greganović, iz doba kada je bio u predsedništvu SSOJ, ili neko drugi od Slovenaca?
darling Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 zar greganovic nije bio predsednik ssoja? mislim da je to drugi...
darling Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 nije greganovic. upoznala sam tog tipa, a predstavljen mi je recima da je iz spice. al zaboravila sam kako se zove.
stoka Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 (edited) Sjajni Slavko-Slave Beleslin sutra u 21 čas vodi ekskluzivni intervju: na jednoj strani premijer Srbije, na drugoj mirnodopska aktivistkinja Nata Kandić i novinar Deki Anastasijević ... Edited April 3, 2016 by stoka
Sestre Bronte Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Sjajni Slavko-Slave Beleslin sutra u 21 čas vodi ekskluzivni intervju: na jednoj strani premijer Srbije, na drugoj mirnodopska aktivistkinja Nata Kandić i novinar Deki Anastasijević ... na drugoj strani ih je previše
aram Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 nije greganovic. upoznala sam tog tipa, a predstavljen mi je recima da je iz spice. al zaboravila sam kako se zove. trast mi, greganovic je
Recommended Posts