John Coltrane Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Pa "po saznanjima" kod bogoljuba na "BKTV reboot" Isuse, znaci Salata is back.
stoka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Sad Bogi ispade neki medijski guru, kao da je on regrutovao novinare i pravio koncept emisija ...
renne Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Idioti su upravo u sportskim vestima stavili sliku Ace Petrovića uz vest da je Aleksandar Petrović novi selektor Hr reprezentacije kakvi bolidi
koksy Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Idioti su upravo u sportskim vestima stavili sliku Ace Petrovića uz vest da je Aleksandar Petrović novi selektor Hr reprezentacije kakvi bolidi ne razumem.
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) aco petrović srpski trener(pokojni), aleksandar aca petrović hrvatski trener i brat dražena petrovića. sad se pravda na tw kao zajebali drugi, nisam ja Edited March 23, 2016 by kud u maglu Simoviću
stoka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) Tako je to kad "menađeri" otpuštaju bez ikakvog koncepta, pa u jednom trenutku nema više onih koji će profesionalno odraditi posao ... Edited March 23, 2016 by stoka
koksy Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 aco petrović srpski trener(pokojni), aleksandar aca petrović hrvatski trener i brat dražena petrovića. sad se pravda na tw kao zajebali drugi, nisam ja znači to se desilo. ta neka upućenost u materiju i pravi ljudi na pravim mestima.
Fakundo Sava Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 I to staviše crno-belu fotografiju *in memoriam* Ace Petrovića Na koliko nivoa je ovo žalosno
renne Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 aco petrović srpski trener(pokojni), aleksandar aca petrović hrvatski trener i brat dražena petrovića. sad se pravda na tw kao zajebali drugi, nisam ja da, i svi je sad kao teše, ovo ono mrščumatrnu
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 ja pokušao da ukažem na nešto al sam odustao
Recommended Posts