Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Tako piše u tekstu, moliću lepo.

:)

moguce, gde god sam otisao ima ih (bilo ih je), prepoznas ih sa 200 metara, vrlo bahati, puni para, neizivljeni...stoka

Posted (edited)

Teško da bi u Rusiji postali bogati da nisu takvi (čast evtl. izuzecima).

Edited by vememah
Posted

Zato ja najvise volim u turizmu na Engleze da naletim. Vidi se ta kultura, kraljica, imperija, ovo-ono.

Posted

Zato ja najvise volim u turizmu na Engleze da naletim. Vidi se ta kultura, kraljica, imperija, ovo-ono.

da, sve je lakse posle Hejsela  ^_^

Posted

Naslov:

Prosečna plata u regionu - evo gde je Srbija

Tekst:

Najveća prosečna plata u prošloj godini na prostoru bivše Jugoslavije isplaćena je u Sloveniji i iznosila je 1.004 evra, dok je najmanja bila u Srbiji 361 evro.

Ne smeju da stave naslov da je Srbija najgora u regionu.

Posted

kosanićka otišla sa b92

Posted

a dosao operativac iz kabineta da cekira svaku vest koja ide u program. ne znam da li je do izbora ili trajno.

Posted

Oće kod Bojane Lekić..

...shit has hit the fan...

Posted

kod bogoljuba?

Posted (edited)

kosanićka otišla sa b92

Čudi da je i ovoliko ostala ... tamo su sad samo ljigavi oportunisti ...

Edited by stoka
Posted

Čudi da je i ovoliko ostala ... tamo su sad samo ljigavi oportunisti ...

Dočim je ona 1 svetionik slobode...
Posted

Oće kod Bojane Lekić..

...shit has hit the fan...

Ona je bila na Avali (toga se zadnjeg secam), gde je sad?

Posted

Ona je bila na Avali (toga se zadnjeg secam), gde je sad?

Pa "po saznanjima" kod bogoljuba na "BKTV reboot"

Posted

Posle razmimoilaženja u odlukama oko ukidanja ponoćnih vesti i preusmeravanja resursa informative na druge formate unutar kuće, doneta je sporazumna odluka, uz saglasnost obe strane, navodi se u saopštenju B92.

"Zajedno sa timom novinara i urednika Jelena Kosanić Podunavac je proteklih godina, kao urednica informativnog programa učinila mnogo da vesti B92 istraju u objektivnom informisanju javnosti, slobodno i hrabro istražujući tamo gde se drugi ne usuđuju. To će i nadalje ostati uređivačka politika informativnog programa B92, jer je to naše trajno opredeljenje i ono što gledaoci od nas očekuju", ističe se u saopštenju.

Menadžment B92 se zahvaljuje Jeleni Kosanić Podunavac na izuzetnom zalaganju, savesnom i profesionalnom radu u proteklih 17 godina i želi joj uspeh u daljoj karijeri.