SleeperSleep Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 znaci niko ne zna? doooobro... nije odredjen niko. urednici u tv kucama samoinicijativno procenjuju...
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 znaci niko ne zna? doooobro... Prporucio bih ti dokumentarac the film is not yet rated.
Mp40 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja bih se vratio Rodama...Sta smo ove nedelje naucili:-BG dziberi, oni simpaticni, su otvorenog uma. Imaju gay prijatelje i potpuno ih podrzavaju, znaju i da se pobiju za njih ako se u okolini nadje dizel-srbenda. Will i Grace mogu da se uclane u Obraz od muke kad vide njih!-Vojvodjani su retardirani. Usporeni do prestanka rada srca - i mozga! U Vojvodini se moze umreti izgubljen u mocvari.... ali i to je napredak! Bar vidimo da selo nije samo u Sumadiji i na jugu. Malo sam se uzeleo vojvodjanske rurale u serijama. Nismo je videli jos od kad je Slavko Stimac smejserom razneo tablu Jakobsfeld...
gervasius twinkleminkleson Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 vratice se rode - vrlo glupa serija. izdrzao sam otprilike 10 minuta. no, u usporedbi sa nasom malom klinikom, rode su spektakl. yep, bojim se da su rode najbolja stvar na b92
čekmeže Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 (edited) ... ali i to je napredak! Bar vidimo da selo nije samo u Sumadiji i na jugu. Malo sam se uzeleo vojvodjanske rurale u serijama. Nismo je videli jos od kad je Slavko Stimac smejserom razneo tablu Jakobsfeld...I onda si pomislio- Ovo će biti moj nick! Edited November 17, 2007 by Hartmann
Weenie Pooh Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja bih se vratio Rodama...Sta smo ove nedelje naucili:-BG dziberi, oni simpaticni, su otvorenog uma. Imaju gay prijatelje i potpuno ih podrzavaju, znaju i da se pobiju za njih ako se u okolini nadje dizel-srbenda. Will i Grace mogu da se uclane u Obraz od muke kad vide njih! To je stvarno bio tzv. antologijski momenat, potpuno surreal. Sve u cilju brendiranja imidža Srbije u svetu... Kao ono kad je Milošević pokazivao Koraksove karikature ne znam kom evropskom zvaničniku, kao dokaz slobode štampe u nas. "Vidite šta rade, a ja ih ni ne streljam?"
Mp40 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 I onda si pomislio- Ovo će biti moj nick!Pouzdano znam da je Slavko koristio MP38!
saveznik Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 (edited) Rode ? Napredno.Prvi srpski gej kis na traci . Edited November 17, 2007 by saveznik
pp34 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Gospode boze kakva gluma ... kakvi dijalozi .. kakav plot !!!
st.maurice Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Neubedljivi "kriminalci", uz svu dobru volju i razumevanje srpske teatralisticke skole glume.Ostatak: dijalozi i "fore" su ispunile iscekivanja i dostigle cetiri Srdjana Dragojevica na skali kultnosti. Na zalost ne i svih 5.Jos je rano za ostatak analize...
luba Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 (edited) ajde jedna polupohvala.od sutra do petka, u nazalost stupidnom terminu posle vesti u 4, "walking with monsters - life before dinosaurus". tri epizode, narator kenet brana, na srecu titlovano, fenomenalni bbc o tome sta je bilo pre. reprize mislim da nema. Edited November 21, 2007 by luba
teacher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 šaponja je car. Pitao je poslanike koje melodije imaju na telefonu i neki su mu pustili:* Nataša Jovanović (očekivano) : ...srpski heroj, Voja šešelj... * Batić : ...pada Vlada...* Mrkonjić: ...радио Москва......
Gonzo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 * Mrkonjić: ...радио Москва...... a tek standup glumljenje razgovora s mirom m.dobro sam dušo, evo borimo se, isteraćemo slobodanovu penziju
teacher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a tek standup glumljenje razgovora s mirom m.dobro sam dušo, evo borimo se, isteraćemo slobodanovu penziju
Recommended Posts