Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
znaci niko ne zna? doooobro... :unsure:
nije odredjen niko. urednici u tv kucama samoinicijativno procenjuju...
Posted
znaci niko ne zna? doooobro... :unsure:
Prporucio bih ti dokumentarac the film is not yet rated.
Posted

Ja bih se vratio Rodama...Sta smo ove nedelje naucili:-BG dziberi, oni simpaticni, su otvorenog uma. Imaju gay prijatelje i potpuno ih podrzavaju, znaju i da se pobiju za njih ako se u okolini nadje dizel-srbenda. Will i Grace mogu da se uclane u Obraz od muke kad vide njih!-Vojvodjani su retardirani. Usporeni do prestanka rada srca - i mozga! U Vojvodini se moze umreti izgubljen u mocvari.... ali i to je napredak! Bar vidimo da selo nije samo u Sumadiji i na jugu. Malo sam se uzeleo vojvodjanske rurale u serijama. Nismo je videli jos od kad je Slavko Stimac smejserom razneo tablu Jakobsfeld...

Posted

vratice se rode - vrlo glupa serija. izdrzao sam otprilike 10 minuta. no, u usporedbi sa nasom malom klinikom, rode su spektakl. yep, bojim se da su rode najbolja stvar na b92 :ph34r:

Posted (edited)
... ali i to je napredak! Bar vidimo da selo nije samo u Sumadiji i na jugu. Malo sam se uzeleo vojvodjanske rurale u serijama. Nismo je videli jos od kad je Slavko Stimac smejserom razneo tablu Jakobsfeld...
I onda si pomislio- Ovo će biti moj nick!mp40met1so4.jpg Edited by Hartmann
Posted
Ja bih se vratio Rodama...Sta smo ove nedelje naucili:-BG dziberi, oni simpaticni, su otvorenog uma. Imaju gay prijatelje i potpuno ih podrzavaju, znaju i da se pobiju za njih ako se u okolini nadje dizel-srbenda. Will i Grace mogu da se uclane u Obraz od muke kad vide njih!
:lol: To je stvarno bio tzv. antologijski momenat, potpuno surreal. Sve u cilju brendiranja imidža Srbije u svetu... Kao ono kad je Milošević pokazivao Koraksove karikature ne znam kom evropskom zvaničniku, kao dokaz slobode štampe u nas. "Vidite šta rade, a ja ih ni ne streljam?"
Posted
I onda si pomislio- Ovo će biti moj nick!mp40met1so4.jpg
Pouzdano znam da je Slavko koristio MP38!
Posted (edited)

Rode ? Napredno.Prvi srpski gej kis na traci .

Edited by saveznik
Posted

Gospode boze kakva gluma ... kakvi dijalozi .. kakav plot !!! :thumbdown::cry:

Posted

Neubedljivi "kriminalci", uz svu dobru volju i razumevanje srpske teatralisticke skole glume.Ostatak: dijalozi i "fore" su ispunile iscekivanja i dostigle cetiri Srdjana Dragojevica na skali kultnosti. Na zalost ne i svih 5.Jos je rano za ostatak analize...

Posted (edited)

ajde jedna polupohvala.od sutra do petka, u nazalost stupidnom terminu posle vesti u 4, "walking with monsters - life before dinosaurus". tri epizode, narator kenet brana, na srecu titlovano, fenomenalni bbc o tome sta je bilo pre. reprize mislim da nema.

Edited by luba
Posted
:lol: šaponja je car. Pitao je poslanike koje melodije imaju na telefonu i neki su mu pustili:* Nataša Jovanović (očekivano) : ...srpski heroj, Voja šešelj... * Batić : ...pada Vlada...* Mrkonjić: ...радио Москва......
Posted
:lol: * Mrkonjić: ...радио Москва......
:lol: a tek standup glumljenje razgovora s mirom m.dobro sam dušo, evo borimo se, isteraćemo slobodanovu penziju :lol:
Posted
:lol: a tek standup glumljenje razgovora s mirom m.dobro sam dušo, evo borimo se, isteraćemo slobodanovu penziju :lol:
:lol: