Filipenko Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Sta ces koji kurac na Blicu?To nisu sajtovi pravljeni za vesti i informisanje, vec da naprave najveci moguci broj kruznih klikova i sto vise poseta.
Jozef K. Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 ok. ja to kupujem na trafikama. Da ih pomognem :)
teacher Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 probaj da ih procitas onda i resio si problem.Priča se da je poslednji koji ih je pročitao izvadio sebi oči viljuškama i ubio se stavivši glavu u rernu. Mnogi su probali da ih pročitaju. Probali i nisu uspeli.
Miralem Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) ma lazu. ja sam jednom procitao pola strane i nije mi bilo apsolutno nista. samo napred, degenije! Edited April 16, 2012 by Miralem
hattori Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 dragana mirkovic na b92!fuck yeah!http://www.youtube.com/watch?v=c6XRexyCLkI
morgana Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 oce biti i kajron sms-ova?da se dopisujemo javno, a ne ovako ko zadnje pizde.
Frank Pembleton Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Igor Stoimenov, urednik zabavnog programa B92, nije bio preterano raspoložen da razgovara na ovu temu, upućujući nas na PR službu. - Ne znam zašto se od ovoga pravi priča, jer je na B92 već emitovan "Veliki brat" u kojem su učestvovali narodnjaci. Šta da vam kažem, to je život - rekao je Stoimenov.
korindjar Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Marina Seizović, B92: Naši gledaoci traže narodnjakeTelevizija B92, koja se nekada oslanjala na informativni program, danas sve više liči na “Pink” i “Prvu”. A čini se da je situacija kulminirala kada su se u emisiji “Dnevni magazin” pojavili folk pevači, koje do sada nismo mogli da vidimo niti da čujemo na B92. Gostovali su Aca Lukas, Milan Stanković i Dragan Kojić Keba, a u “Noćnom TV programu” Dragana Mirković.http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/317733/Marina-Seizovic-B92-Nasi-gledaoci-traze-narodnjakei onda:Reagovanje: Informativni program je i dalje obeležje B92 Povodom teksta objavljenog u Blicu 18. 04. želimo da istaknemo sledeće: Konstatacija da se „RTV B92 nekada oslanjala na Informativni program“, a danas to nije slučaj, potpuno je neistinita i neprimerena. Svakoga dana B92 proizvede pet sati informativnog programa koji se emituje uživo, što je više od svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.Informacije koje otkrivaju novinari Informativne redakcije najcitiranije su u svim ovdašnjim, ali i svetskim medijima.Emisija Insajder odavno je postala svetski brend i ponovo će novim serijalom pomeriti granice u profesionalnom novinarstvu. Prema svim relevantnim istraživanjima Informativnim program u koji građani imaju najveće poverenje su upravo Vesti B92, koje emitujemo četiri puta dnevno u polusatnim emisijama. U poslednjih godinu dana informativni program B92 duplirao je gledanost i povećao broj emisija koje se bave informacijama i analizama. Zbog toga je očigledno da je Informativni program i dalje glavno obeležje B92.
stoka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 i onda:Zapamtite ime (i prezime): Igor Stojmenov. On je programski direktor ove povraćke zvane 692 ...
Recommended Posts