Garnirung Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Mustafa u ulozi domaćina-gosta? Ih, morao sam da odgledam bar delić onog kviza, tad sam naleteo.Mučno, mučeno je sve ono
Frank Pembleton Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 naravno da ne.Slazem se, ovo glupo ima mnogo veci magnetizam...
James Marshall Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Vidjeh najavu za novog gosta u onom čudu što ide ponedjeljkom uveče - Dragana Mirković. Zapravo, ova emisija je uvođenje one najgore šabanije prvo an mala, pa na velika vrata na ovu nekad kul ustanovu. Vidjeti samo spisak gostiju ovog "udarnog" TV šoua, da ne kažem projekta.
gospa buba Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 dragana mirkovic je gospodja, za ovu nekada kul ustanovu. rekla bih danas. pre 10 godina dakako ne, ali danas... ^_^
Anonymous Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Zbog ambasade SAD 15 pritvorenihDa li su oni uopšte u stanju da naprave normalan naslov?
gospa buba Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Da li su oni uopšte u stanju da naprave normalan naslov?nije bre toliko ni da nisu u stanju, nisu, jasno je, nego sto su prosto prestali da budu u stanju jednog dana, kao na prekidach. sta su to uradili?
Anonymous Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 (edited) ... Edited April 13, 2012 by Anonymous
Filipenko Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Problem je u zahtevu savremenog internet guglanja koje zahteva što kraće naslove. Jebiga.
ficfiric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nikolić je ranije danas posetio Vladimirce, Koceljevu i Krupanj i položio je venac na spomenik učesnicima Cerske bitke. Obilazak Mačvanskog regiona završava skupom u Šabcu.http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=04&dd=13&nav_id=600283Yeah!!! B92 je napokon postao srBski! Smrt jednacenju suglasnika!
gospa buba Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Problem je u zahtevu savremenog internet guglanja koje zahteva što kraće naslove. Jebiga.ja sam mislila da internet guglanje radi na kljuchne rechi :unsure:mislim, nasmishljacemo se opravdanja...
Filipenko Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) To nije opravdanje, to je činjenica. Što kraći naslovi, bez korišćenja previše složenica, što korišćeniji pojmovi to bolje - između ostalog.Mislim, jebiga, hteli ste tržišnu ekonomiju, enjoy it, breathe it. Medijima nije svrha da informišu, medijima je svrha da prave profit, a misija je informisanje. Drugim rečima, informisanje će biti koliko to bude bilo moguće. To što je neko mislio da to rađa kvalitet koji pada sa neba - šta da se radi. Edited April 13, 2012 by Filipenko
Lezilebovich Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ono što mene čudi je što još uvek otvarate b92.net za bilo kakve vesti
Filipenko Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ne znam koji je duel vise seksi, sutrasnji utisak nedelje gde gostuju tzv. Jorgovanka Tabaković i tzv. Božidar Đelić, ili Izmedju dve vatre u utorak, gde gostuju tzv. Nataša Mićić, kandidatkinja LDP-a za ministra odbrane i tzv. Dragan Šutanovac, ministar odbrane.
Buck Naked Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ono što mene čudi je što još uvek otvarate b92.net za bilo kakve vesti Da, stvarno, ja već ozbiljno prestajem, a taj sajt otvaram samo za videoje, tj. emisije. Za vesti sam sad češće na Blicu (koji opet iznervira) i Danasu.
Recommended Posts