Jump to content

Featured Replies

to ti je tako sada svugde u svetu (eu), navodno se primenjuje neka nova regulativa o uzgoju nosilja. pre desetak dana je za bugare prošlo nekoliko šlepera s jeftinim poljskim jajima, jerbo je jedno jaje u bg, koliko sam razumeo šofere, skočilo sa 16¢ na 25¢ za mesec dana.edit:lažu pogani bugari. sad vidim da je frka zbog uskrsa.
ne znam vala, ali ja upravo slusham radio beograd, sa sve vestima i akcentima. ja od pre 15 godina bih se :puke: nad tim dogadjajem, ali sta znam ja od pre 15 godina ^_^
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

'Ljudi će imati čemu da se smeju a da taj humor ne vređa njihovu inteligenciju.'

sledeci logican korak je sale grand popovic i daljeide, daljeide...

Nije mi jasno kako je Beckovicka uspela da zadrzi dostojanstvom pred ovom provalom nicega iz najdublje jame prepune nicega.

Baš mi pre neki dan zarezio Aca Lukas na b92 powered by imoušn.Sada i Radin "dečko".Očekujem menjanje žene ili bar paparaco poteru u sledećoj navali.

AU.jpg
Ovo se pre neki dan smenjivalo kao jedna od glavnih vesti na dnu ekrana.Taj novi kajron (ili kako se već zove) je stvarno dno dna. Nedovršene rečenice bez mnogo smisla koje kasnije u toku vesti uglavnom ni ne pomenu.Jedina poenta je da bude bombastično, kao da su pokupili naslove iz Kurira. Samo još fali da malo promene font, ispišu velikim slovima i stave par znakova uzvika.

Edited by mr@ki

kako god, ovo je fantasticna vest

A ono je bila imitacija Olje Bećković? Jebote, Kartmen bolje imitira Gordona Remzija...

Meni je zvucalo na Jugoslava sa STB..a likom je stvarno podsecalo na sirok spektar pojava ali nikako na Olju Beckovic. Tako to valjda izgleda kad neko negde prosto mora da se uvali..

Baš mi pre neki dan zarezio Aca Lukas na b92 powered by imoušn.Sada i Radin "dečko".Očekujem menjanje žene ili bar paparaco poteru u sledećoj navali.
cekaj, taj ima ribu?:(

A rejting skace li skace sto bi rekao Gazza.

jel stvarno skace? masala.