gospa buba Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 to ti je tako sada svugde u svetu (eu), navodno se primenjuje neka nova regulativa o uzgoju nosilja. pre desetak dana je za bugare prošlo nekoliko šlepera s jeftinim poljskim jajima, jerbo je jedno jaje u bg, koliko sam razumeo šofere, skočilo sa 16¢ na 25¢ za mesec dana.edit:lažu pogani bugari. sad vidim da je frka zbog uskrsa.ne znam vala, ali ja upravo slusham radio beograd, sa sve vestima i akcentima. ja od pre 15 godina bih se nad tim dogadjajem, ali sta znam ja od pre 15 godina ^_^
Lancia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ovo je kraj'Ljudi će imati čemu da se smeju a da taj humor ne vređa njihovu inteligenciju.'
hattori Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 sledeci logican korak je sale grand popovic i daljeide, daljeide...
Аврам Гојић Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nije mi jasno kako je Beckovicka uspela da zadrzi dostojanstvom pred ovom provalom nicega iz najdublje jame prepune nicega.
Prospero Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Baš mi pre neki dan zarezio Aca Lukas na b92 powered by imoušn.Sada i Radin "dečko".Očekujem menjanje žene ili bar paparaco poteru u sledećoj navali.
mraki Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 (edited) Ovo se pre neki dan smenjivalo kao jedna od glavnih vesti na dnu ekrana.Taj novi kajron (ili kako se već zove) je stvarno dno dna. Nedovršene rečenice bez mnogo smisla koje kasnije u toku vesti uglavnom ni ne pomenu.Jedina poenta je da bude bombastično, kao da su pokupili naslove iz Kurira. Samo još fali da malo promene font, ispišu velikim slovima i stave par znakova uzvika. Edited March 26, 2012 by mr@ki
Čutura Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 matematicari Rata zbog kursa veća za 10.000 dinara Od sredine 2008. godine devizni kurs je oslabio za oko 35 dinara, a za toliko je uvećan svaki evro u rati dužnika. Praktično, neko ko je u leto 2008. godine uzeo stambeni kredit sa ratom od 300 evra po kursu od 76 dinara plaćao je ratu od 22.800 dinara, a danas plaća 33.300 dinara ili 9.500 dinara više.
Аврам Гојић Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Sa omiljenog humoristickog sajta:Odsekao sebi nogu da ne bi radio
Quizmaster Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ovo je krajA ono je bila imitacija Olje Bećković? Jebote, Kartmen bolje imitira Gordona Remzija...
SNARC Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Meni je zvucalo na Jugoslava sa STB..a likom je stvarno podsecalo na sirok spektar pojava ali nikako na Olju Beckovic. Tako to valjda izgleda kad neko negde prosto mora da se uvali..
ToniAdams Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Baš mi pre neki dan zarezio Aca Lukas na b92 powered by imoušn.Sada i Radin "dečko".Očekujem menjanje žene ili bar paparaco poteru u sledećoj navali.cekaj, taj ima ribu?:(
Recommended Posts