gone fishing Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 - i takvi kakvi su postali su i dalje naša najbolja televizija, spartaka će pomeriti u 23:45 od sutra, rra naredila, ne znam za ostale ali imo ova serija je dinastija lično za ono što se vrti na konkurentskim stanicama u terminu od 20h :)
Lrd Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 vidi, novinarka misli da se pravilno kaže opera "Karmin"? dobro, srećo. lepa je opera "Karmin", slobodno pitaj Bradića o operi "Karmin", zabavi me.Neću više da otvaram ovaj topik, jebote, umreću od smeha. Karmin, ahahahaha!- i takvi kakvi su postali su i dalje naša najbolja televizija, spartaka će pomeriti u 23:45 od sutra, rra naredila, ne znam za ostale ali imo ova serija je dinastija lično za ono što se vrti na konkurentskim stanicama u terminu od 20h :)Najbolja televizija u Srbiji ne znači baš ništa, još manje od "najbolje novine u Srbiji". Kakve veze ima kad su sve govna, samo eto možda jedno malo više pluta, pa deluje da je iznad.
Joshua Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) bokte, stvarno rasturaju rođen u francuskoj s alžirskim korenimacela salata oko akomulacijeođednom, mašala, ali aj recimo da je kriv dećirilizatornije počinjao problem... ...uboli su "sumnjati" dodušeedip: link Edited March 22, 2012 by Joshua
copkillah Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Meni ovo jače od Tadija!Dobro, Tadi je realno bag koji može da se pojavi da kada naknadno edituješ vest koja u naslovu ima ćčš itd, da kada je izmeniš, da se izgubi deo naslova od tog slova pa nadalje.Ali logično je da pogledaš kako vest izgleda nakon izmene.
MocaVukotic Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 tadi je divna ironija sudbine. stoji mu ko dupe na nošu.
Verterdegete Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 E hebi ga, zaboravio sam da screenshotujem naslov za ovo:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=23&nav_category=206&nav_id=593671Bilo je : "Austrijanac silovao sve redom"
Аврам Гојић Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 tadi je divna ironija sudbine. stoji mu ko dupe na nošu.Tadi
Lezilebovich Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Boris Tadić Tadi - trebao bi da uvežba neki potpis sa tim Tadi i da na kraju pravimo značke slične
Lezilebovich Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ove vesti u dnu ekrana su nevidjeno govno. Ide izjava sa navodnicima, ali ne piše ko je rekao. Neke rečenice su samo do pola, pa se dešava da je vest Draža ja izdajnik, a sledeće Draža nije izdao . Kakvog to smisla ima ?
Ted Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 DRUŠTVO | PONEDELJAK 26.03.2012 | 08:13 Nastavak suđenja Miri Mi Kertesu
Recommended Posts