Jump to content

Featured Replies

jeste...jebace majku sa ponavljanjem ovoga...

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ovo je stvarno nova mera za jadnost... Gozbići aman

Mora da je i tu neko iz porodice bulic umesao prste....

Zar Zeljković i kompanija nisu imali neki suludi projekat, nešto tipa TV Vizant ili tako nešto? Ili sam ga pobrkao sa nekim?

Navodno bankrotirao na projektu Nacionalna Tv - isti program na lokalcima u isto vreme. U Bgd na STB.

Nije navodno nego jeste bankrotirao. Plus u dugu 200k evraSent from my GT-I9000 using Tapatalk

usuko se, fakat

dosao na B92 da mu podigne rejting.

Edited by Bane5

Podrigne

Razumem da se film prekine zbog reklama - tj. nije da razumem ali znam da je to svakodnevica - ali zbog male škole beranskog poslovanja, e to još nisam video :unsure:

chekaj, nema vishe charlija harpera, nego neki muljavi shtreberi? od svastike istog producenta...?zbogom televizijo...

i mene zbunilo, taman sam mislila da se utesim gledajuci malo raspalog carlija sina, kad ono neki bezveznjakovici.

The Big Bang Theoryhttp://www.imdb.com/title/tt0898266/

Edited by Далибор

neprijatnosti na Jogi
GasoviSvakom se barem jednom desilo da u potpuno neprikladnoj situaciji „pusti vetar“. Međutim, problem je u tome što na jogi to ne može da se prikrije, budući da vlada potpuna tišina. ....Ako vam se, pak, neki „golub“ potkrade, najbolje je da se pravite da vam se to nije desilo ili se glasno nasmejte.
Od trideset besmislenih minuta, dakle, B92 je izdvojila deo u kome Sonja Biserko bez ikakvih racionalnih argumenata optužuje jednu od tri ili četiri osobe u Srbiji koje, posle dvadeset godina sveopšteg devastiranja države i društva, još raspolažu moralnim integritetom. Pritom, ni ova medijska kuća, niti Sonja Biserko, nisu u stanju da objasne šta je doprinelo tome da su i Vuk Drašković, i Ivica Dačić, čak i racionalni Boris Tadić Predsednik, postali etički uzori Sonje Biserko? Možda zato što bi zabasali do zaključka da aktuelni predizborni odnosi Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije nisu ništa drugo do repriza političke saradnje SPS-a i SRS-a tokom strašnih devedesetih, gde jedni duvaju, drugi 'lade, a posle se svi zajedno zajebavaju sa sudbinom raspamećenih građana?
text