radisa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ahahahah, pa ja tamo nisam banovan :0.6: Eeee, šta sam dočekao, da me na ovom forumu brutalno odbacuju, a tamo sam dobrodošao... 'Ebse, sad sam video tvoj post tamo...
Filipenko Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 ajde ajde, harper te ceka.Prijavi što pre, uhodo stara. Ja svoje obavih, ti si na potezu, služba moderatorska čeka na tvoj poziv.
Mil@n Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Eeee, šta sam dočekao, da me na ovom forumu brutalno odbacuju, a tamo sam dobrodošao... Samo dok ne odeš tamo i ne otvoriš im srce i dušu, a onda ćeš da završiš kao Harper, 20 dana u bajboku.
radisa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 (edited) Izbrisali. :(Skrivaju u istinu, koju je Filip izneo... Edit: Nije, prebacili na temu o Harperu... Edit II: I pozdravio nas sve SMoris, na istom mestu... Edited October 13, 2011 by radisa
pacey defender Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Još da objasne šta znači skraćenica SE? Nadam se da ne misle na Savet Evrope.
Nikodije Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Uhvatih jutros slucajno neko zajebavanje glumca Gorana Jeftica sa kojekakvim medijski prisutnim zenama, iako za neke od njih ne znam tacno cime se bave. One stoje poredjane za nekakvim astalima, neki kurac ocenjuju jedni druge, Jeftic pokusava da bude duhovit, svi se nesto cerekaju... wtf?
ToniAdams Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Skrivaju u istinu, koju je Filip izneo... Edit: Nije, prebacili na temu o Harperu... Edit II: I pozdravio nas sve SMoris, na istom mestu... aj da se jedno vece ponapijamo i odemo tamo da im polupamo picke?
radisa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 aj da se jedno vece ponapijamo i odemo tamo da im polupamo picke?E, jbg, ja ću morati trezan... Sinoć sam ispucao jedno napijanje godišnje, koje mi je žena odobrila... :(Al' nema veze, mogu ja i trezan, nije frka...
Mil@n Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 aj da se jedno vece ponapijamo i odemo tamo da im polupamo picke?Ja ne pijem, dakle biću vozač!
Shan Jan Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Meni ovaj B92 forum deluje ko da im je neko prodao osiromaseni template PPPa. Koliko istih tema sa istim nazivima...
Recommended Posts