uliks Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 (edited) jel gleda neko insajder? Postidela sam se kao da sam tamo i da snosim odgovornost za svoju glupost i nemanje ponosa i kod trećeg: "Dođi Veljo, molim te, evo ti Yugoslav... Ma, na pola sata pa ću te ja vratiti kod Olivere" i odustala.edKojot je u liku Cubana! Pa to je osveženje:), imamo milijardera, a za ovo gore bi verovatno rekao: "Bez koske!" :D Edited May 30, 2011 by uliks
mraki Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 jel gleda neko insajder? Ja naleteo u prolazu i odustao posle par minuta. Mrkonjića ne mogu nikako da svarim, a ni ostatak ekipe nije mnogo bolji.
Frank Pembleton Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Meni je sampionski kako jugoslav fijasko sa onom emisijom nedeljom, pretvara u nagradu koju dobija da vodi ovo :isuse:
mraki Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) auu jebote, kakav je sad ovo jutarnji program? ko su ovi voditelji? ovaj lik ima ozbiljne probleme sa sastavljanjem rečenica, jedva ubode iz 3. puta...sad uključiše Danicu Vučenić da najave Kažiprst. posle pitanja ko će biti gost emisije, lik pita Danicu jel preduzela mere predostrožnosti po pitanju zaraženih krastavaca iz Španije. da ne bude zabune, krastavci nisu bili tema razgovora u jutarnjem programu, niti gost kažiprsta ima bilo kakve veze sa tim. gost je Bruno Vekarić, i pričaće naravno o Mladiću...pre toga su uključivali Roksandu sa novim vestima, i voditelj se isto neverovatno zbunio i izgovarao neke rečenice koje nisu imale previše smisla. Edited May 31, 2011 by mr@ki
mraki Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) još jedan priceless momenat. najava za Vimbldom uz Haustorovu pesmu "djevojke u ljetnjim haljinama volim" sa sve slow motion-om teniserki u minićima dok sevaju gole butkice i donji veš... :D Edited May 31, 2011 by mr@ki
Vapad Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) auu jebote, kakav je sad ovo jutarnji program? ko su ovi voditelji? ovaj lik ima ozbiljne probleme sa sastavljanjem rečenica, jedva ubode iz 3. puta...sad uključiše Danicu Vučenić da najave Kažiprst. posle pitanja ko će biti gost emisije, lik pita Danicu jel preduzela mere predostrožnosti po pitanju zaraženih krastavaca iz Španije. da ne bude zabune, krastavci nisu bili tema razgovora u jutarnjem programu, niti gost kažiprsta ima bilo kakve veze sa tim. gost je Bruno Vekarić, i pričaće naravno o Mladiću...pre toga su uključivali Roksandu sa novim vestima, i voditelj se isto neverovatno zbunio i izgovarao neke rečenice koje nisu imale previše smisla. još jedan priceless momenat. najava za Vimbldom uz Haustorovu pesmu "djevojke u ljetnjim haljinama volim" sa sve slow motion-om teniserki u minićima dok sevaju gole butkice i donji veš... :DZa to verujem da im može privući dodatnu publiku, koja i ostane ako nastave tako. Što da ne . Uvek na granici, provokativno i "Jako". Da je pitao da li stavlja kondome na krastavac zbog zaraze i potom doveo nekog iz Jazasa da priča malo o prevenciji, to bi gledao.Još kada bi krenuli sa nekom dobrom satirom, ili barem da dovedu subotom uveče onog kurjaka a nedeljom onog x-men ivanovića i gledanost bi vrlo brzo krenula gore, to je 100% sigurno. To se traži. 365 dana zezanja Edited May 31, 2011 by Vapad
henrik larsson Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ne znam da li je Boris Bizetić slobodan, da odigra još sezonu pre povlačenja. Seo bi im ko budala šamaru.
notenoughreasonsforclaire Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Već tada je bilo jasno da je momentum prešao na stranu Marija.
MrX Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Posle ko zna koliko vremena sam provirio tamo i malo sam se iznenadio kad sam video nekoliko avatara sa likom Divjaka. Razumem da su na svakom forumu drugaciji propisi sta se sme, a sta ne, mozda tolerisanje tog lika doprinosi boljem suocavanju, ali meni to malo neukusno.
notenoughreasonsforclaire Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 (edited) Ima li budnih? ...i putevi od Novog Sada ka Temerinu i Ćiriku... Edited June 1, 2011 by notenoughreasonsforclaire
Frank Pembleton Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Među traktoristima i "Naši 1389"Poljoprivrednici iz Mladenovačke opštine ušli su traktorima u grad, i spremaju da da krenu za Beograd, kako bi dali podršku poljoprivrednicima iz Vojvodine. U koloni je više desetina traktora i veliki broj policije koja im zabranjuje da krenu ka Beogradu. Na traktorima je i veliki broj aktivista pokreta "Naši 1389".
banatjanin Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 kad je pre nekoliko godina, autobus sa 17 putnika upao u nabujalu Tisu, između ZRa i NSa, pet sati posle toga, na radijskim vestima b92, ta informacija je isla poslednja, pre sporta. kada sam tada na forumu to konstatovao, i pizdeo naravno - a pošto je ta informacija bila za udarne vesti, kako se sutradan i ispostavilo - ispljuvan sam kao iskompleksirani provincijalac, jer šta zaboga boli patak nekog urednika b92 za neke tamo seljake iz provincija, zar ne. da je čak i parazan autobus pao, nedajbože, sa Brankovog, tog momenta bi to bio specijal vanrednih vesti. ali dobro. davno bilo.na svu sreću, sad niko ne gine, ali se dešava isto. jel moguće da niko u b92 ne kapira da se ljudi kreću i putevima koji nisu Pančevo - BG? da ima nas i koji pokušavamo da se dokopamo Zrenjanina, Novog Sada i drugih mesta, da li je moguće da NE ZNAJU ili NEĆE da objave gde su blokade, kad se sklanjaju, od kad traju, do kad traju... a nemoguće je kretati se, oko beograda i po vojvodini, gotovo nigde. Mene i još desetine hiljada ljudi, kojima od toga zavisi posao uglavnom, to zanima, SAD momentalno, i jebe mi se za špansku ešerihiju u nemačkoj provinciji. hoće li neko od urednika konačno shvatiti razliku između medija sa nacionalnom frekfencijom i lokalnog studentskog opozicionog radija?
nemoderisani Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Evo ja shvatam ako nešto znači. Sto puta se pitam kako je ljudima iz unutrašnjosti da gledaju tv i vesti koje su 90% o Beogradu i 10% o Djokoviću.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kubura & Biba struja, koji za minut i 79 sekundi greje vodu do kljucanja
Recommended Posts