Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)

Edited by Nesh

nema više, u pravu si

ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.
ja majkemi pomislila da je umrla baba :omislim, kao da jeste, ali svejedno. tamo ce uvek biti tamo <_<(i naravno, dobra fora, sve u svemu, ako se neko zaboravio ko smo i di smo :Hail:)

Edited by thermal bug

I naravno, nekim slucajem ne radi video od sinoc u kome Beko unistava onu dvojicu.http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=906&yyyy=2011&mm=05&dd=24&nav_id=514041

B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera

B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera
Jok, na njihovu zalost Pink upravo pusta Mocne rendzere od prve sezone...

Edited by scab

Pa dobro MK1 i ima neku camp vrednost. A i nista novo za B92 da pusta sh filmove. Ne tako davno je bio maraton filmova Uwe Bolla.

Primetio sam da domaće televizije sve češće otkupe neku D produkciju i onda to reklamiraju kao spektakl. Nedavno je na Prvoj bio neki film, mislim da se zove "Magma". Jedan od onih filmova koji se brže-bolje napravi za neku siću, sa istom tematikom kao neki najavljeni blokbaster, pa se onda neko zajebe i pogleda i to njihovo sranje.

ali zato pink uzvraca udarac zikinom dinstijom.:isuse:

Žigina dinastija?

Žigina dinastija?
Reportovan si, nisi stavio :ziga:angry.gif
Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)
Nema, ali će, nažalost, opet da uvedu. "Uskoro", kako je rekla Danica nekom gostu koji je upitao o tome.Btw, pizdim kad to čujem i ne razumem poentu. Valjda ne očekuju da će gledaocu to biti motiv daodmah zgrabi radio i uključi ga da bi čuo ostatak intervjua. Čist kretenizam.
nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki rad
namanja je valjda vlasnik ili suvlasnik kluba Cinema u Gracanickoj i jos nekih klubova i restorana po gradu, i jos je ortak sa esarpom, i muljaci u sps-u, sc-u, you name it...

Vremnska prognoza u trajanju od 5 minuta u kome voditejlka svako malo iskače iz nekog žbunja i onda nam objašnjavaju šta je tornado i kako nastaje je previše, čak i za ovaj i ovakav b92.