Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
Zna li neko da li je ovo ista muzika koju je studio b imao u radijskom jutarnjem programu tokom osamdesetih?
To je ta, i ja je se sećam :) Edited by historian
Posted

To mi je jedno od najupecatljivijih secanja iz detinjstva, ne nosi samo melodiju vec celu atmosferu jutarnjeg spremanja za obdaniste tj. posao. Kad sam cula tu spicu nedavno, momentalno je udarila u istu tacku u mozgu kao i tad. Cini mi se da je bilo i citata Duska Radovica.

Posted

Kad smo već kod Studija B, da li neko zna koja je melodija bila u špici emisije "Na beogradskim talasima"?Mislim da je bilo nešto u stilu Žan-Mišel Žara (ali nije on definitivno).

Posted (edited)

Što se tiče Djoke Vještice, imate solidan pokušaj na Indeksu sa "Pitajte Djuru". Jedino što je Indeks neslušljiv zbog muzike koju vrte.Ontopik, zašto je sajt B92 u takvom raspadu? Pola strana neće da se otvore

Edited by Garnirung
Posted
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=29&nav_category=12&nav_id=515262Naslov:Studenti BU veruju SPC i vojsciA u tekstu:Istraživanje je pokazalo da studenti najviše veruju SPC (15,3 odsto), vojsci (10,5 odsto), ali blizu 60 odsto njih nema poverenja ni u jednu instituciju. Vlada Srbije, Skupština, Predsednik, dobili su 2.9, 1.9 odnosno tri odsto glasova, a u sudstvo veruje tek jedan odsto studentske populacije, rekla je Vujević.
Posted
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=29&nav_category=12&nav_id=515262Naslov:Studenti BU veruju SPC i vojsciA u tekstu:Istraživanje je pokazalo da studenti najviše veruju SPC (15,3 odsto), vojsci (10,5 odsto), ali blizu 60 odsto njih nema poverenja ni u jednu instituciju. Vlada Srbije, Skupština, Predsednik, dobili su 2.9, 1.9 odnosno tri odsto glasova, a u sudstvo veruje tek jedan odsto studentske populacije, rekla je Vujević.
nikako ne razumem to kako u istu vrstu verovanja stavljaju spc i vojsku, ili spc i bilo sta drugo? kakva je to tachno vrsta poverenja?
Posted (edited)
nikako ne razumem to kako u istu vrstu verovanja stavljaju spc i vojsku, ili spc i bilo sta drugo? kakva je to tachno vrsta poverenja?
Evo jednog zluradog citata koji mozda moze da objasni koja je to tacno vrsta poverenja...
то, неко брисање у временској петљи. као ^_^едип. изгледа оде матадор. махао махао и оде.
:smoris: Edited by matador
Posted

Jebote na sta lici ova Masa...A jos joj se vide i neke hipster cipele/papuce ispod stola...

Posted

jel gleda neko insajder? :isuse: