Frank Pembleton Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Vremnska prognoza u trajanju od 5 minuta u kome voditejlka svako malo iskače iz nekog žbunja i onda nam objašnjavaju šta je tornado i kako nastaje je previše, čak i za ovaj i ovakav b92.Ti ne razumes bas je do jaja ..to je novi i bolji b92
hefaca Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Šta prezirem? Sportske novinare sa B92, a naročito Igora Vujčina. Zašto?Ceo razgovor se dešava na radiju B92, negde u doba kada je Jelena Janković počinjala da se penje na rang listi, znači neka 2005-6, a Janko Tipsarević je bio poodavno profi igrač. Novak je perspektivni junior koji se ponekad stidljivo spomene u onim tekstovima koji se u novinama pišu na kraju strane,jako sitnim slovima.... a onda je reč uzeo Igor Vujičin koji se obratio toj ženi i svima ostalima na jedan vrlo drzak način, koji se graničio sa bezobrazlukom, otprilike ovako: " Koga zanima taj penzionerski sport, jedini pravi sport je fudbal i eventualno košarka. On sebe ne može da zamisli da se bavi bilo kojim drugim sportom sem fudbalom i da su mu smešni svi oni koji se kao nešto zanimaju tamo nekim individualnim sportovima...." I sada kad ga vidim kako balavi nad Đokovićem, odmah prebacim kanal na Sport klub.Vujcin juce sere po eurosportu, al kad naidje game, set, Mats, u kom Wilander napomenu da dok ne osvoji RG, Djokovic nije favorit, vec Nadal, naljuti se Kurcinu Igore, pa necemo tako, kako Djokovic nije favorit, liz, liz, bulj, bulj...
stevo glogovac Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki radpored toga nemanja je "koordinator sps-a za rad sa bezbednosnim službama". naravno to je neformalna, ali vrlo uticajna pozicija.hvala do groba dušanu čaviću što mu je svojevremenu zalepio šlajmaru na sred ulice on je posle pričao "zamislite koliko oni sa b92 mene mrze..."svinja
stevo glogovac Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 btw koliko sam uspeo da vidim, rejtinzi nove b92 su dosta razočaravajući
pacey defender Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 (edited) pored toga nemanja je "koordinator sps-a za rad sa bezbednosnim službama". naravno to je neformalna, ali vrlo uticajna pozicija.hvala do groba dušanu čaviću što mu je svojevremenu zalepio šlajmaru na sred ulice on je posle pričao "zamislite koliko oni sa b92 mene mrze..."svinjaxaaxaxaasjajno Edited May 25, 2011 by pacey defender
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 bilo kakva varijanta jutarnjeg programa na srpskim televizijama(izuzumajuci ptc) je ravna samoubistvu
slepa živana Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Studio B ima dobru gledanost.a i slušanost im je porasla za jednu mene :Dveć par nedelja kako sam se prebacila, zbogom devedezdvojko i tako dalje...borivoje borozan je još uvek živ i veoma me veseli svakog jutra. šta je tu je vraćam se korenima :)jel zna neko koja je ono gitarska kompozicija u špici beogradske razglednice?
ajgor Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 (edited) jel zna neko koja je ono gitarska kompozicija u špici beogradske razglednice? Piazza Grande - San Remohttp://www.youtube.com/watch?v=1oN7jQg3H08&feature=relatededit: ubacih i verziju od koje je napakovana špica "Razglednice" Edited May 26, 2011 by ajgor
Frank Pembleton Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 bilo kakva varijanta jutarnjeg programa na srpskim televizijama(izuzumajuci ptc) je ravna samoubistvuSto kazu ljudi sa TV-a:Gde ces nogom na brzi voz Naravno Brzi voztm je Jutarnji RTS-a
dvb-t manijak Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 (edited) (Studio B) U BeograduKada bi sredili predajnik na Kosmaju i kada bi malo obišli kablovske po Srbiji, imali bi još bolju gledanost, ail izgleda, da ih za to baaaaš briga... Edited May 26, 2011 by dvb-t manijak
Arkadija Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 a i slušanost im je porasla za jednu mene :Dveć par nedelja kako sam se prebacila, zbogom devedezdvojko i tako dalje...borivoje borozan je još uvek živ i veoma me veseli svakog jutra. šta je tu je vraćam se korenima :)+1 Meni je postalo mučno da slušam B92, postali su onaj najgori komercijalni radio, samo fali emisija "želje-čestitke i pozdravi".
Recommended Posts