Jump to content

Featured Replies

ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)

Edited by Nesh

nema više, u pravu si

ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.
ja majkemi pomislila da je umrla baba :omislim, kao da jeste, ali svejedno. tamo ce uvek biti tamo <_<(i naravno, dobra fora, sve u svemu, ako se neko zaboravio ko smo i di smo :Hail:)

Edited by thermal bug

I naravno, nekim slucajem ne radi video od sinoc u kome Beko unistava onu dvojicu.http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=906&yyyy=2011&mm=05&dd=24&nav_id=514041

B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera

B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera
Jok, na njihovu zalost Pink upravo pusta Mocne rendzere od prve sezone...

Edited by scab

Pa dobro MK1 i ima neku camp vrednost. A i nista novo za B92 da pusta sh filmove. Ne tako davno je bio maraton filmova Uwe Bolla.

Primetio sam da domaće televizije sve češće otkupe neku D produkciju i onda to reklamiraju kao spektakl. Nedavno je na Prvoj bio neki film, mislim da se zove "Magma". Jedan od onih filmova koji se brže-bolje napravi za neku siću, sa istom tematikom kao neki najavljeni blokbaster, pa se onda neko zajebe i pogleda i to njihovo sranje.

ali zato pink uzvraca udarac zikinom dinstijom.:isuse:

Žigina dinastija?

Žigina dinastija?
Reportovan si, nisi stavio :ziga:angry.gif
Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)
Nema, ali će, nažalost, opet da uvedu. "Uskoro", kako je rekla Danica nekom gostu koji je upitao o tome.Btw, pizdim kad to čujem i ne razumem poentu. Valjda ne očekuju da će gledaocu to biti motiv daodmah zgrabi radio i uključi ga da bi čuo ostatak intervjua. Čist kretenizam.
nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki rad
namanja je valjda vlasnik ili suvlasnik kluba Cinema u Gracanickoj i jos nekih klubova i restorana po gradu, i jos je ortak sa esarpom, i muljaci u sps-u, sc-u, you name it...

Vremnska prognoza u trajanju od 5 minuta u kome voditejlka svako malo iskače iz nekog žbunja i onda nam objašnjavaju šta je tornado i kako nastaje je previše, čak i za ovaj i ovakav b92.