Аврам Гојић Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.
Nesh Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :) Edited May 24, 2011 by Nesh
gospa buba Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.ja majkemi pomislila da je umrla baba :omislim, kao da jeste, ali svejedno. tamo ce uvek biti tamo <_<(i naravno, dobra fora, sve u svemu, ako se neko zaboravio ko smo i di smo ) Edited May 24, 2011 by thermal bug
Verterdegete Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I naravno, nekim slucajem ne radi video od sinoc u kome Beko unistava onu dvojicu.http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=906&yyyy=2011&mm=05&dd=24&nav_id=514041
hazard Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 B92 pusta film Mortal Kombat uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera
scab Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) B92 pusta film Mortal Kombat uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzeraJok, na njihovu zalost Pink upravo pusta Mocne rendzere od prve sezone... Edited May 24, 2011 by scab
Verterdegete Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pa dobro MK1 i ima neku camp vrednost. A i nista novo za B92 da pusta sh filmove. Ne tako davno je bio maraton filmova Uwe Bolla.
copkillah Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Primetio sam da domaće televizije sve češće otkupe neku D produkciju i onda to reklamiraju kao spektakl. Nedavno je na Prvoj bio neki film, mislim da se zove "Magma". Jedan od onih filmova koji se brže-bolje napravi za neku siću, sa istom tematikom kao neki najavljeni blokbaster, pa se onda neko zajebe i pogleda i to njihovo sranje.
hattori Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 B92 pusta film Mortal Kombat uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzeraali zato pink uzvraca udarac zikinom dinstijom.
vinska musica Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)Nema, ali će, nažalost, opet da uvedu. "Uskoro", kako je rekla Danica nekom gostu koji je upitao o tome.Btw, pizdim kad to čujem i ne razumem poentu. Valjda ne očekuju da će gledaocu to biti motiv daodmah zgrabi radio i uključi ga da bi čuo ostatak intervjua. Čist kretenizam.
ambasador Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki radnamanja je valjda vlasnik ili suvlasnik kluba Cinema u Gracanickoj i jos nekih klubova i restorana po gradu, i jos je ortak sa esarpom, i muljaci u sps-u, sc-u, you name it...
keitel Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Vremnska prognoza u trajanju od 5 minuta u kome voditejlka svako malo iskače iz nekog žbunja i onda nam objašnjavaju šta je tornado i kako nastaje je previše, čak i za ovaj i ovakav b92.
Recommended Posts