Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.

Posted (edited)

Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)

Edited by Nesh
Posted (edited)
ali kako je ovo tipicna Vesna. element senzacionalizma (davanje kompletno tabloidskog naslova tekstu - naslov vodi na lazan trag i to jako brutalno), placljivo-strog pasivno agresivan ton, i na kraju kazna zbog necega sto se nije dogodilo (pozivanje na slucaj Soraja je neverovatna glupost).kako se ta zena uzivela, to je neverovatno.
ja majkemi pomislila da je umrla baba :omislim, kao da jeste, ali svejedno. tamo ce uvek biti tamo <_<(i naravno, dobra fora, sve u svemu, ako se neko zaboravio ko smo i di smo :Hail:) Edited by thermal bug
Posted

I naravno, nekim slucajem ne radi video od sinoc u kome Beko unistava onu dvojicu.http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=906&yyyy=2011&mm=05&dd=24&nav_id=514041

Posted

B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera

Posted (edited)
B92 pusta film Mortal Kombat :lol: uskoro predpostavljam pocinje emitovanje Mocnih rendzera
Jok, na njihovu zalost Pink upravo pusta Mocne rendzere od prve sezone... Edited by scab
Posted

Pa dobro MK1 i ima neku camp vrednost. A i nista novo za B92 da pusta sh filmove. Ne tako davno je bio maraton filmova Uwe Bolla.

Posted

Primetio sam da domaće televizije sve češće otkupe neku D produkciju i onda to reklamiraju kao spektakl. Nedavno je na Prvoj bio neki film, mislim da se zove "Magma". Jedan od onih filmova koji se brže-bolje napravi za neku siću, sa istom tematikom kao neki najavljeni blokbaster, pa se onda neko zajebe i pogleda i to njihovo sranje.

Posted
ali zato pink uzvraca udarac zikinom dinstijom.:isuse:
Posted

Žigina dinastija?

Posted
Žigina dinastija?
Reportovan si, nisi stavio :ziga:angry.gif
Posted
Da li mi se samo ucinilo ili vise nema onog Iskljucujemo se iz televizijskog kaziprsta...bla,bla...nastavljamo na radiju? Eto da nesto i pohvalimo! :)
Nema, ali će, nažalost, opet da uvedu. "Uskoro", kako je rekla Danica nekom gostu koji je upitao o tome.Btw, pizdim kad to čujem i ne razumem poentu. Valjda ne očekuju da će gledaocu to biti motiv daodmah zgrabi radio i uključi ga da bi čuo ostatak intervjua. Čist kretenizam.
Posted
nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki rad
namanja je valjda vlasnik ili suvlasnik kluba Cinema u Gracanickoj i jos nekih klubova i restorana po gradu, i jos je ortak sa esarpom, i muljaci u sps-u, sc-u, you name it...
Posted

Vremnska prognoza u trajanju od 5 minuta u kome voditejlka svako malo iskače iz nekog žbunja i onda nam objašnjavaju šta je tornado i kako nastaje je previše, čak i za ovaj i ovakav b92.