MocaVukotic Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 radio b92... kikiriki semenke... baki... tainted love... turska prva liga... eskišehir-kasimpaša... kim wilde... 27 stepeni u glavnom gradu... 15 časova i 10 minuta... uključenje sa hipodroma...ipak je smak sveta.
April Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 radio b92... kikiriki semenke... baki... tainted love... turska prva liga... eskišehir-kasimpaša... kim wilde... 27 stepeni u glavnom gradu... 15 časova i 10 minuta... uključenje sa hipodroma...ipak je smak sveta.Meni je licno bio smak sveta kad sam '99. prvi put cuo Galiju na b92, kad su varvari, suvakovici i ostali nikacevici poboli zastavu na nasu tvrdjavu.Proslo je 12 godina...sad sa varvarima trgujemo...ovo vise nije smak sveta, mi prelazimo u novu dimenziju
Аврам Гојић Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Meni je licno bio smak sveta kad sam '99. prvi put cuo Galiju na b92, kad su varvari, suvakovici i ostali nikacevici poboli zastavu na nasu tvrdjavu.au kakav je to trip bio...pitali Nikacevica sta je uradio sa fonotekom, a on kaze nesto tipa "To je sve ludacka muzika, sekta, ovde ce se pustati muzika koju slusa (ovo vise nije parafraza nego doslovan citat) elita, oni koji izlaze na splav "Boem" "...
ToniAdams Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) sta je sa tim debelim sada?edit, mislio sam u stvari na nemandzu dzordzevica Edited May 22, 2011 by ToniAdams
Аврам Гојић Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) sta je sa tim debelim sada?edit, mislio sam u stvari na nemandzu dzordzevicaposlednji put kad sam cuo ya njega, petljao je nesto oko Partizana. mislim da je jos uvek SPS kadar Edited May 22, 2011 by Marko M. Dabovic
beatakeshi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Pre nekog vremena vidim ga kako krstari Pop Lukinom u besnom audiju koji nema krov koji ali je sve ostalo u fulu (uključujući kožu). Posle od drugara čujem kako je Nemanja Dj. desna ruka Antića (SPS) iz Skupštine grada. Daklem, sve je na svom mestu.
Rick.James Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jedan veliki HEJT za autoplay hebenih reklama na b92.net. Potpuno neverovatno, dve reklame su mi malopre krenule odjednom.
Quizmaster Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) TBIL'SI, dva puta danas u vestima. Edited May 22, 2011 by Quizmaster
mojo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jedan veliki HEJT™ za autoplay hebenih reklama na b92.net. Potpuno neverovatno, dve reklame su mi malopre krenule odjednom.Potpuno neverovatno. Iz keca u kec gasim sajt kad mišem greškom pređem preko tih reklama. A i blip.tv im je fantastičan. Da bih pogledao klip od 20 sekundi, moram svariti reklamu od 30.
yolo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 nikacevic je direktor AMSnemanja je neki direktor u sava centru ili u upravnom odboru istog, taj neki rad
halloween Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Pre nekog vremena vidim ga kako krstari Pop Lukinom u besnom audiju koji nema krov koji ali je sve ostalo u fulu (uključujući kožu). Posle od drugara čujem kako je Nemanja Dj. desna ruka Antića (SPS) iz Skupštine grada. Daklem, sve je na svom mestu.Pa da, nastup "što sam jeb'o ako ne da pričam". Pojeo je sam pola praseta (bez hleba), opraštajući se sa gazdom kafane dao po trominutnom džepnom bilijaru, a potom i seo u kabriolet sa namerom da ga vide oni koji su mislili da je nestao zauvek.
najgori Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 setio sam se zasto sam prestao da gledam utisak nedelje.
Recommended Posts