Arkadija Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Pa nisam znala da je to on. Jeste stalno su spominjali nekog Kuburu, ali nisam ni pomislila na ovog kretena.
Frank Pembleton Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ako vam smetaju reklame instalirajte neki adblock add-on, ja avidim to što vi opisujete ne sajtu b92 :)Ih meni sve sivo zbog tog adbloka nije zanimljivo ;)
Frank Pembleton Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Meni su njih trojica u studiju bila katastrofalna. Sva trojica podgojena, pravi sportisti. I onako, načele ih godine, Vujčin sed a ova dvojica proćelavi (al ajd to je već priroda). I onda 25 minuta proseravanja, lupanja gluposti, samo da se dočeka Novakova izjava, jebala ih izjava.A Vujčin je bio jadan u prenosima. Protiv Mareja je bio par puta kod 40:40 u fazonu "Novak dobija ovaj gem i onda u sledećem napada Marejev servis" a Novak izgubi taj gem. Pa se sve nešto nada, priziva bolji servis, oduzimanje servisa...I deluje mi kao da smišlja kako da završi prenos, kod pobedničkog poena, da kasnije, kada budu reprizirali prenose (sećanja ovo ono) ima pamtljive/citirane komentare.Nisam ranije imao pik na njega, ali mi je sada baš bio očajan.Sportska redakcija je potpuno pomahnitala .Ovo je neprijatno za gledanje Prosinecki samo sto im ne kaze:Jeste li vi mene zvali ovde da se zajebavate ili nesto pametno da pricaomo?
Mark Rothko Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Sportska redakcija je potpuno pomahnitala .Ovo je neprijatno za gledanje Prosinecki samo sto im ne kaze:Jeste li vi mene zvali ovde da se zajebavate ili nesto pametno da pricaomo?Posebno je neprijatno to što su novinari sa Prosinečkim na ti,a on sa njima na vi.
Frank Pembleton Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Posebno je neprijatno to što su novinari sa Prosinečkim na ti,a on sa njima na vi. :isuse: To cak nisam ni registrovao....Mozda se varam mozda je maska ali Prosinecki izgleda kao retko ljubazan tip, i stojicki se drzi pored ovih sarlatana...
najgori Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Kairo -- Al Kaida posthumno objavila audio poruku svog vođe Osame bin Ladena, u kojoj on pozdravlja revolucije u Egiptu i Tunisu i poziva muslimane da dignu ustanak.
Eraserhead Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Na kongresu DPS-a biće usvojen novi partijski program koji će, kako je ranije objasnio potpredsednik stranke Svetozar Marković, obezbediti da ta patija bude na vlasti i u narednom periodu. DPS se baš pojačava ličnostima od istorijskog značaja.
najgori Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a veovatno su citiali svetozaua koji ima malu govounu manu pa u napisali patija umesto pautija.
najgori Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 sta da radi zena kad ste je iskritikovali zbog malo mesa oko koske, kao da je to lose? lose je sto mnogo vremena provodi u solarijumu. a nije ni zdravo.inace, jutarnji program je njesra, ali koji je dobar? bar da imaju neke ribe u trikoima koje kao rade gimnastiku. to bi bilo lepo.
najgori Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Pomoć za gladnu decu u Suboticia gladna deca na menhetnu? kako napisati tekst o gladnima u subotici a ne pomenuti gradonacelnika sasu vucinica iz demokratske stranke koji nije uradio nista da bi nahranio gladne u svom gradu, ili ceka da se ohlade?http://www.youtube.com/watch?v=t3A3vwvH5T4oIo za b92 i kofa govana za gradonacelnika.
Recommended Posts