Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
nije lepo sprdati se sa nečijim fizičkim izgledom.
dakako da nije lepo. al je isto nerazumno da se zena (ne proba da se) ne odupre imperativu. svaka zena :D Edited by thermal bug
Posted

u ponedeljak je bila u haljini do zemlje

Posted

Pa slušaj pošto je Zekatm siva eminencija tog jutarnjeg onda to ide tako...Ali inače ono je negledljivo.Nabo sam nešto gde su ćeretali sa Danicom AKA Dacom i usrao sam se kad sam je video, njoj vrat bio beo kao kreč jbte šta se njoj ili šminkerkama dešava tamo???

Posted
Ovaj novi sajt kao da sam usao u neku jeftinu i djubre parfimeriju.
Kad ono par nedelja posle, stvarno parfimerija/drogerija... Jedva uzmognem da citam ovo u sredini od silnog sarenila.b92j.jpg
Posted

Danici treba zabraniti da vodi emisiju

Posted

Opaaaa evo i Roksanda zabagovala....Krenula sa već pročitanom vesti a onda bauljanje po papirima...

Posted
Šta prezirem? Sportske novinare sa B92, a naročito Igora Vujčina. Zašto?
Meni su njih trojica u studiju bila katastrofalna. Sva trojica podgojena, pravi sportisti. I onako, načele ih godine, Vujčin sed a ova dvojica proćelavi (al ajd to je već priroda). I onda 25 minuta proseravanja, lupanja gluposti, samo da se dočeka Novakova izjava, jebala ih izjava.A Vujčin je bio jadan u prenosima. Protiv Mareja je bio par puta kod 40:40 u fazonu "Novak dobija ovaj gem i onda u sledećem napada Marejev servis" a Novak izgubi taj gem. Pa se sve nešto nada, priziva bolji servis, oduzimanje servisa...I deluje mi kao da smišlja kako da završi prenos, kod pobedničkog poena, da kasnije, kada budu reprizirali prenose (sećanja ovo ono) ima pamtljive/citirane komentare.Nisam ranije imao pik na njega, ali mi je sada baš bio očajan.
Posted

шта им је са сајтом, препун је неких ногу одасвуд :unsure:

Posted (edited)

kul, otkrili su bekgraund slike, i oni i danass tim sto danas reklamira sam sebe u pozadini svog sajta

Edited by morgana
Posted

ja se u zadnje vreme osecam vrlo neugodno kad im odem na sajt. a i voditelji na tv-u im sad imaju lazne osmehe koji me plase.

Posted

ako vam smetaju reklame instalirajte neki adblock add-on, ja avidim to što vi opisujete ne sajtu b92 :)

Posted

U terminu nekadašnjeg BBC u dva, sada ide neki live program, gde voditelj zove da mu slušaoci šalju SMS poruke. Danas je neko poslao poruku" da li žene masturbiraju i koliko", na to će voditelj. "Dođite u studio, spustićemo roletne, pa ćemo proveriti"

Posted
U terminu nekadašnjeg BBC u dva, sada ide neki live program, gde voditelj zove da mu slušaoci šalju SMS poruke. Danas je neko poslao poruku" da li žene masturbiraju i koliko", na to će voditelj. "Dođite u studio, spustićemo roletne, pa ćemo proveriti"
Čekaj, šta očekuješ? :lol: