Frank Pembleton Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Tenis je to :)Nema sta usralo ih!Da me pogresno ne razumete, nije im palo sa neba nego jednostavno kupili su dobru stvar!Zato su i toliko egzaltirani u studiju!
stevo glogovac Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nema sta usralo ih!Da me pogresno ne razumete, nije im palo sa neba nego jednostavno kupili su dobru stvar!Zato su i toliko egzaltirani u studiju!suština je što to onda povuče ceo program,pogledaj rejting vesti, ili Laf u srcu
Mercuzzio Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 nadam se da su sad novi vlasnici skapirali da ne moraju da menjaju ime b92 da bi dobili gledanost
Frank Pembleton Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) suština je što to onda povuče ceo program,pogledaj rejting vesti, ili Laf u srcu Naravno poenta je u ciacima ne u meracima ;) .Tako su se na BK svi gurali da budu oko recimo, Milionera u programu recimo koji nije sport ali je imao rejting...nadam se da su sad novi vlasnici skapirali da ne moraju da menjaju ime b92 da bi dobili gledanostA neee oni ce to da prevedu:Dok mi nismo dosli orijentisali sve na tenis vi ste bili u kanalu :isuse:Jebote sad gledam za mene je ovo i dalje mnogo:VB 8.04--16% 20.00 do 22.00pu bre zombiji.... Edited May 16, 2011 by veljaGB
renne Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 suština je što to onda povuče ceo program,pogledaj rejting vesti, ili Laf u srcu pa bio odložen meč pa svi gledali očekujući početak, vrlo logično.
Ted Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zabrinut sam, prošlo je više od 4 minuta a nismo pogledali poslenjih 20 sekundi Noletove pobede
Eraserhead Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Naslov i vest:NATO avioni bombardovali PakistanIslamabad -- Dva borbena helikoptera NATO izvela prekogranični napad na kontrolni punkt pakistanske vojske i ranila dvojicu pakistanskih vojnika.
Arkadija Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Volim tenis i volim Novaka i kad pobeđuje i kad gubi, ne volim njegovu familiju ali dobro.Šta prezirem? Sportske novinare sa B92, a naročito Igora Vujčina. Zašto?Ja sam prokleta, pa pamtim mnogo i dugo.Ceo razgovor se dešava na radiju B92, negde u doba kada je Jelena Janković počinjala da se penje na rang listi, znači neka 2005-6, a Janko Tipsarević je bio poodavno profi igrač. Novak je perspektivni junior koji se ponekad stidljivo spomene u onim tekstovima koji se u novinama pišu na kraju strane,jako sitnim slovima.Znači, bila je neka emisija prepodne radni dan je, ja na poslu slušam radio. Voditeljka u goste dovela nekoliko sportskih komentatora, a među njima i Igora Vujčina, i svi su oni pričali o olimpijadi, o ligi šampiona, pričalo se o "velikim" sportovima i "malim" sportovima, slušaoci se ,takođe, uključuju. U nekom momentu se javila neka žena, mogla sam to da budem ja , ali nisam, koja je prisutne pitala zašto nikada ne spomenu atletiku i tenis u vestima, i kako postoji jedna jako talentovana grupa mladih tenisera, spomenula je Jelenu Janković i još neka imena i pitala ih zašto fudbal jedino o čemu oni mogu da pričaju.Milan Bošković je rekao nešto neodređeno, a onda je reč uzeo Igor Vujičin koji se obratio toj ženi i svima ostalima na jedan vrlo drzak način, koji se graničio sa bezobrazlukom, otprilike ovako: " Koga zanima taj penzionerski sport, jedini pravi sport je fudbal i eventualno košarka. On sebe ne može da zamisli da se bavi bilo kojim drugim sportom sem fudbalom i da su mu smešni svi oni koji se kao nešto zanimaju tamo nekim individualnim sportovima...." Voditeljka je, ostala u čudu, pa je puštena , brže bolje neka muzika.I sada kad ga vidim kako balavi nad Đokovićem, odmah prebacim kanal na Sport klub.
copkillah Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Pa, kad počneš da zarađuješ za život prenoseći teniske mečeve (Eurosport), nije teško da zavoliš taj penzionerski spor :)Pogotovo kada te plaćaju na sat, a tebi zapadne neki maratonski meč :)
sekretar Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ko je ova sto vodi jutarnji program sa fudbalerskim kolenima i nogama?
gospa buba Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ko je ova sto vodi jutarnji program sa fudbalerskim kolenima i nogama?pa kad je minic pod must
Recommended Posts