hefaca Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 (edited) novak djokovic, novak djokovic srbin, ceca lazna srpska majka, novak djokovic, ceca, novak djokovic, ovo je nevidjen, on je caroban, on je zaista, ceca je drolja, nole je senzacija, ceca je kriminalac, djokovic je nepobediv, novak, novak, ceca, novak, ceca, novak... x 10na23kakav hororbolid komentarise iz beogradskog studija, mada je zvuk ko iz srdjanovog dupeta, dok boskovic dzonja u rimu cekajuci izjavu nosioca ordena svetog save ne vadeci qrac iz usta tokom meca, sa cuvenom frazom "dacu svoj maksimum od sebe".Pali boskovicu nazad vizerom, nista od izjaveedituzeta izjava, nole je izvukao maksimum iz sebeoljo beckovic mos da pocnes Edited May 15, 2011 by hefaca
Frank Pembleton Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 novak djokovic, novak djokovic srbin, ceca lazna srpska majka, novak djokovic, ceca, novak djokovic, ovo je nevidjen, on je caroban, on je zaista, ceca je drolja, nole je senzacija, ceca je kriminalac, djokovic je nepobediv, novak, novak, ceca, novak, ceca, novak... x 10na23kakav hororbolid komentarise iz beogradskog studija, mada je zvuk ko iz srdjanovog dupeta, dok boskovic dzonja u rimu cekajuci izjavu nosioca ordena svetog save ne vadeci qrac iz usta tokom meca, sa cuvenom frazom "dacu svoj maksimum od sebe".Pali boskovicu nazad vizerom, nista od izjaveedituzeta izjava, nole je izvukao maksimum iz sebeoljo beckovic mos da pocnes A pocela je nadrkano kao djokovic ovo-ono...Unervozilo se to plasi se da je pedala blizu....
Frank Pembleton Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ali sutra... Svakog dana od 6 do 9. Da ustajete vedri nasmejani i na desnu nogu potrudiće se voditelji Miša Stojiljković, Jovana Medić, Đorđe Maričić i Ana Mandić.BTW pocinju u 05:58 udaraju na RTS :isuse:
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A pocela je nadrkano kao djokovic ovo-ono...Unervozilo se to plasi se da je pedala blizu....docekace je Glavonja rasirenih ruku
Frank Pembleton Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Oće oni svako jutro da se guraju na ovim dvosedima?Doduse gledao sam samo zadnjih recimo sat vremena...
Arkadija Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Četvoro njih i svi u glas <_< . Malo glupavih pošalica dostojnih Gradnd parade, i uglavnom nisam uspela da razaberem o čemu pričaju. U jednom momentu u studiju su se okupili svi bivši i sadašnji voditelji jutarnjeg programa, e tada je postalo totalno negledljivo.Najbiser: devojčica koja sada radi vremensku prognozu (neka nova) je rekla "u Užicama je tremperatura 10 stepeni)
Arkadija Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nije nova, a nije ni devojčica.Samo zato što sam na odmoru gledala sam novi jutarnji program, ergo, meni su sve nove koje nikada pre nisam videla ;)
renne Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Radila još pre četiri godine jutarnji, pa otišla na porodiljsko, pa na Hepi, pa se vratila.Ona čak ima i svoju temu ovne na Medijima
Frank Pembleton Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nije nova, a nije ni devojčica.Tim gore po nju....Ono malo sto sam ja video odvalila je trema, bez potrebe.
Recommended Posts