Jump to content

Featured Replies

Gleda li neko ovu FILMCINU na B92?

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

kamo danica vucinic?

kamo danica vucinic?
Kod fizioterapeuta...Usinula rame od onolikog mahanja....

B92 počeo u vestima da navodi fašistički portal IN4S kao izvor informacija. :isuse:

Edited by Eraserhead

B92 počeo u vestima da navodi fašistički portal IN4S kao izvor informacija. :isuse:
a ja taman okačio linak na crnoj gori đe potkačiše mila. koji su to in4s, i što su fašisti?

Pogledaj dole sekciju "Prijatelji portala":http://www.in4s.net/

Prelako potežeš "fasisticki" ...

Edited by Lezilebovich

Prelako potežeš "fasisticki" ...
Dobro, klerofašistički.
:isuse:

post-1144-13045442156451.jpg

Ma, Diplomatic Siege! :Hail:
anfakinbelivbl. nisam verovao da ću to ikada videti na teveu. sledeće stvar je puštanje snajpera 3 na 12. mart
Radio B92 oblači novo odeloRadio B92 od 9. maja krenuće sa novom programskom šemom u kojoj će se naći autorske emisije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure, pevača Dejana Cukića, sportskog komentatora Smiljana Banjca i benda „Zemlja gruva“.straitjacket-2.jpg

ma ja ne verujem da je ovo istina :lol:

:cry:Друмови ће пожељет' јањичара, а јањичара нигде бити неће.

leeeleeee

autorske emisije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure
ko bi drugi bio bolji za radio od ovog čoveka koji ima glas kao da je progutao magarca koji je progutao žabu...