Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif
opa bato! nisam slušala, samo vidim u arhivi da je išlo. kakva glupost, šaponja bez čavića...a na baka veru sam prvo pomislila da bi najteže podnela :lol:
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme! angry.gif

Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme! angry.gif
:lol: brakus bekan gregović oligarhija :Dsad sam odslušala početak. ako si zaključio da su čavića suspendovali iz ove priče na početku, meni se čini da se zajebavaju. mrzi me sad da slušam celu...
Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif
Javili da je suspendovan?!?!Ma to se zajebavaju...E lepo je to kad stavis Brakusa za direktora onda svi misle sta god uradi da se zajebava ;) E a onda ce on da zazeli da bilo ko shvati ozbiljno i onda ce da postane jos zabavniji...

Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)

Nije zezanje. Celu emisiju sam odslusao. Suspendovan zbog navodnog podrigivanja u programu. Na momente mi je Saponja zvucao smoreno dok se Miki derao.

Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.
a kad u dnevniku u 18,30 novinar kaze pesaka umesto peske? jako.
Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)
Naravno mislim "zabavan"...
... dok se Miki derao.
Ili drao??? Cuo sam da ovaj glagol i ne postoji, vec je turbo folk zamena za vikati.

ma odlicno si cuo!

e ako si mi reko

e ako si mi reko
:yawn2:

sazimanje samoglasnikaodavno smo to savladali na jeziku :fantom:

Edited by darling

sad je red na savladjavanje sazimanja suglasnika.proguto je PPP temu gledanos

ujebemti, gramaticka policija na forumu <_<