Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

pa ja sam reagovao na njegove inspekcije i projekcije. a na ovo "reko" sam zevnuo jer sam bio ubedjen da ga je namerno iskucao bućkajući po lepoj, mirnoj forumskoj površini ovog topika.

Posted (edited)

dobro de, malo sam srao sa ovim drao, al oma menjam vesti kad cujem nepismenos (pozeleh to da podelim sa lepom, mirnom forumskom površinom ovog topika)

Edited by hefaca
Posted
dobro de, malo sam srao sa ovim drao, al oma menjam vesti kad cujem nepismenos (pozeleh to da podelim sa lepom, mirnom forumskom površinom ovog topika)
sta ces ovde, idi na jezik pa se zali, tamo su svi ko ti...
Posted

Ovi su poludeli...Citav segment posvecen reagovanju SDS na samit u Kradjordjevu, te ovo te ono te kako sad Dodik okrece curak. te cemu samit kad se ovi dodikovi bune...I onda izgleda da je neko zvao reziju ili koga god pa su imali "pojasnjenje" da to nije Dodikova stranka :isuse: .Alo majmuni....Stranka nezavisnih socijaldemokrata

Posted
Ovi su poludeli...Citav segment posvecen reagovanju SDS na samit u Kradjordjevu, te ovo te ono te kako sad Dodik okrece curak. te cemu samit kad se ovi dodikovi bune...I onda izgleda da je neko zvao reziju ili koga god pa su imali "pojasnjenje" da to nije Dodikova stranka :isuse: .Alo majmuni....Stranka nezavisnih socijaldemokrata
:lol:
Posted
gled'o i nisam verov'o šta gledam :isuse:
Posted

budite hefacu, strefice ga slog kad vidi sta je propustio

Posted

Можда је већ отишао тамо и постројио их уз зид. unsure.gifБтњ, шта је било са Иваном Константиновић?

Posted

bolje da nisam dolazio...al to ce sad da bude pravilo a ne izuzetak. sve bi jasno kad u prvom danu nove b92 videh mashu mileusnic kako vise ne lici na cuvarku logora, sto bese simbol informativnog programa a ne stil. tako ce i brankica biti mortisa adams u ljubicastoj haljini bez prava da nasrce na potencijalne oglasavace (dok ne predje na rts de ce joj reci kad i koga sme da napadne o drzavnom trosku)

Posted
nista, promenili svetlo u studiju.
Nabili kontrast, promenili svetlo i ocigledno dali malo voljno sminkerima I.K. imala torzo sa sve pegama i pecatima , potpuno bez toniranja barem izgleda mi kao da su hteli da priblize look kao na prvoj...A svi muski izgledaju kod a su kvarcovani samo tako...
Posted

Nemam svoj stan, pa ne znam ima li smisla da dalje gledam novu B92. Nema, bre, dete, ajd sad marš, pa nek ti tata napravi pravi čaj.

Posted

Tanja vodi vesti! :thumbup: Najprijatnija pojava trenutno u medijima! :wub:

Posted

daj lajbu, ne da mi se gledati vjesti.