Jump to content

Featured Replies

Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif
opa bato! nisam slušala, samo vidim u arhivi da je išlo. kakva glupost, šaponja bez čavića...a na baka veru sam prvo pomislila da bi najteže podnela :lol:
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme! angry.gif

Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme! angry.gif
:lol: brakus bekan gregović oligarhija :Dsad sam odslušala početak. ako si zaključio da su čavića suspendovali iz ove priče na početku, meni se čini da se zajebavaju. mrzi me sad da slušam celu...
Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif
Javili da je suspendovan?!?!Ma to se zajebavaju...E lepo je to kad stavis Brakusa za direktora onda svi misle sta god uradi da se zajebava ;) E a onda ce on da zazeli da bilo ko shvati ozbiljno i onda ce da postane jos zabavniji...

Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)

Nije zezanje. Celu emisiju sam odslusao. Suspendovan zbog navodnog podrigivanja u programu. Na momente mi je Saponja zvucao smoreno dok se Miki derao.

Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.
a kad u dnevniku u 18,30 novinar kaze pesaka umesto peske? jako.
Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)
Naravno mislim "zabavan"...
... dok se Miki derao.
Ili drao??? Cuo sam da ovaj glagol i ne postoji, vec je turbo folk zamena za vikati.

ma odlicno si cuo!

e ako si mi reko

e ako si mi reko
:yawn2:

sazimanje samoglasnikaodavno smo to savladali na jeziku :fantom:

Edited by darling

sad je red na savladjavanje sazimanja suglasnika.proguto je PPP temu gledanos