slepa živana Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a I baba Vera se iznervirala opa bato! nisam slušala, samo vidim u arhivi da je išlo. kakva glupost, šaponja bez čavića...a na baka veru sam prvo pomislila da bi najteže podnela
ficfiric Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme!
slepa živana Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Prvo joj komunisti uzeli imovinu a sad Brakus Cavica.Medvedicu Gricko, bas si krme! brakus bekan gregović oligarhija :Dsad sam odslušala početak. ako si zaključio da su čavića suspendovali iz ove priče na početku, meni se čini da se zajebavaju. mrzi me sad da slušam celu...
Frank Pembleton Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a I baba Vera se iznervirala Javili da je suspendovan?!?!Ma to se zajebavaju...E lepo je to kad stavis Brakusa za direktora onda svi misle sta god uradi da se zajebava ;) E a onda ce on da zazeli da bilo ko shvati ozbiljno i onda ce da postane jos zabavniji...
hefaca Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)
ficfiric Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Nije zezanje. Celu emisiju sam odslusao. Suspendovan zbog navodnog podrigivanja u programu. Na momente mi je Saponja zvucao smoreno dok se Miki derao.
najgori Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.a kad u dnevniku u 18,30 novinar kaze pesaka umesto peske? jako.
Frank Pembleton Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Brakus zabavan? Brakus jos zabavniji? :o (nadam se da je u sluzbi komparacije prideva u sklopu danasnje b92 gramatike)Naravno mislim "zabavan"...
hefaca Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ... dok se Miki derao.Ili drao??? Cuo sam da ovaj glagol i ne postoji, vec je turbo folk zamena za vikati.
darling Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 (edited) sazimanje samoglasnikaodavno smo to savladali na jeziku Edited April 24, 2011 by darling
hefaca Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 sad je red na savladjavanje sazimanja suglasnika.proguto je PPP temu gledanos
Recommended Posts