Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

uklonili sat, kako sad da znam kolikoje sati kada upalim tv? angry.gif

Posted
uklonili sat, kako sad da znam kolikoje sati kada upalim tv? angry.gif
Geledaj na STB tamo imas i temperaturu...
Posted

Postavljanje sata uz inserter je jedan od najglupljih trendova koji su se zapatili na ovdasnjim TV postajama

Posted
NIkolić kući za vreme Uskrsapadezi su precenjeni, back to the primitives!
Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.
Posted

ma dobro, to su b92 izvestaci, ne moraju da znaju bas savrseno gramatiku, a ovo proizvoljno koriscenje sredstava interpunkcije valjda samo govori o neposrednosti i bliskosti.

Posted
Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.
ti si neki bas zajeban
Posted

čovek gleda televiziju i sastavlja spiskove za streljanje. 1 predan nadčovek.

Posted
ti si neki bas zajeban
bojkotuje covek celu juznu srbiju
Posted
bojkotuje covek celu juznu srbiju
i komentatore discipline skok s motkom (al ipak se potajno nadam da ce i motka preci letvicu - zajeban sam ko isinbajeva)
Posted
nadam se da ce reprizirati vratice se rode :(
jebenti, zezo sam se :(
Posted

Neopisivo je koliko me smara ta serija.

Posted

Niko ne pominje da je jedan od prvih poteza novog direktora radija suspenzija Cavica.Stop Brakusovom zulumu! Sloboda za Cavica!800823904538c1977dd14920728281_orig.jpg

Posted
Niko ne pominje da je jedan od prvih poteza novog direktora radija suspenzija Cavica.Stop Brakusovom zulumu! Sloboda za Cavica!800823904538c1977dd14920728281_orig.jpg
pa juče je išla emisija između dve vatre. prošle nedelje su spominjali da će ih prebaciti na sredu. nije bilo reči o ukidanju. otkud tebi to?
Posted

Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif