Jump to content

Featured Replies

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

uklonili sat, kako sad da znam kolikoje sati kada upalim tv? angry.gif

uklonili sat, kako sad da znam kolikoje sati kada upalim tv? angry.gif
Geledaj na STB tamo imas i temperaturu...

Postavljanje sata uz inserter je jedan od najglupljih trendova koji su se zapatili na ovdasnjim TV postajama

NIkolić kući za vreme Uskrsapadezi su precenjeni, back to the primitives!
Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.

ma dobro, to su b92 izvestaci, ne moraju da znaju bas savrseno gramatiku, a ovo proizvoljno koriscenje sredstava interpunkcije valjda samo govori o neposrednosti i bliskosti.

Kad mi neko kaze kuci sam, prekidam svaku dalju pricu s doticnim nekom. Ono sto me jedino vise nervira jeste kad je neko zadovoljan sa necim.
ti si neki bas zajeban

čovek gleda televiziju i sastavlja spiskove za streljanje. 1 predan nadčovek.

ti si neki bas zajeban
bojkotuje covek celu juznu srbiju
bojkotuje covek celu juznu srbiju
i komentatore discipline skok s motkom (al ipak se potajno nadam da ce i motka preci letvicu - zajeban sam ko isinbajeva)
nadam se da ce reprizirati vratice se rode :(
jebenti, zezo sam se :(

Neopisivo je koliko me smara ta serija.

Niko ne pominje da je jedan od prvih poteza novog direktora radija suspenzija Cavica.Stop Brakusovom zulumu! Sloboda za Cavica!800823904538c1977dd14920728281_orig.jpg

Niko ne pominje da je jedan od prvih poteza novog direktora radija suspenzija Cavica.Stop Brakusovom zulumu! Sloboda za Cavica!800823904538c1977dd14920728281_orig.jpg
pa juče je išla emisija između dve vatre. prošle nedelje su spominjali da će ih prebaciti na sredu. nije bilo reči o ukidanju. otkud tebi to?

Juce su i javili da je suspendovan. Umesto Cavica emisiju je sa Saponjom vodio Miki iz VB-a angry.gif I baba Vera se iznervirala angry.gif