stevo glogovac Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 jel stize stoimenov?pa ovo je sve njegov rad valjda
ToniAdams Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Znao sam!logican nastavak ajmo se igrati produzi niz.
Zverilla Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Evo i eksplikacije "Istražujući ceo taj problem, mi smo shvatili da nam u osnovi ljubičasta boja jako dobro igra, da nam je jako adekvatna za to što nam treba s jedne strane. S druge strane - da je slobodna na tržištu. I dodali smo akcenat naradžaste boje kao jednu iskru koja ukazuje na novitet u smislu sadržaja kakvi do sada nisu viđeni na B92", kaže Igor Oršolić, kreativni direktor. mladi kreativni lider!mora da je ucio biznis na jat.ovom primeru: ako nesto ne stima - promeni logo i/ili boju!jutros sam otvorio sajt i prvo sto sam pomislio: vid' budala promenili sport u ljubicasto. onda sam pogledao ostatak, pa sam pomislio da sam dobio neku retku bolest gde mi se crveno pretvara u ljubicasto. srecom, vidim da ipak nije do mene.(+ b92 app za android nece ici na update, dokle god radi)
Frank Pembleton Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 (edited) Jel se vama "javlja" opticka varka da narandzasti jezicak "kipi" van granica stangle na na novom logou.Mislim na gornju ivicu.Mislim da oce to kad su kontrasti veliki ali onda obratis paznju pa malo ustinesOvako krupno jos i ne ali na celom sajtu i na TV-u kad gledas meni bas bode oci... Edited April 21, 2011 by veljaGB
pacey defender Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 (edited) Dajemo zemlju "na tacni" strancima Izvor: Novosti Beograd -- Mogućnost da državljani EU uskoro počnu da kupuju naše poljoprivredno zemljište, zabrinula je poljoprivrednike, a takođe i poljoprivredne stručnjake. I stručnjaci, a i zemljoradnici, jedinstveni su u oceni da bi taj rok trebalo produžiti sa četiri na najmanje 12 godina od dobijanja punopravnog članstva u EU, kao što je učinila i većina zemalja, koja se priprema za ulazak u ovu organizaciju.Naše vlasti, kako upozorava prof. dr Miladin Ševarlić, šef katedre za ekonomiku poljoprivrede na beogradskom Poljoprivrednom fakultetu, uradile su ono što nije uradila nijedna zemlja u procesu pristupanja EU. "Naš parlament i naša vlada snose punu odgovornost za mogućnost da se naša zemlja prodaje četiri godine posle potpisivanja sporazuma", ističe Ševarlić. On dodaje da su "Poljaci, u pregovorima, ostvarili mogućnost da se zemljom trguje tek 12 godina po ulasku u EU, slično su uradili i u Litvaniji i Mađarskoj, pa i u mnogim drugim zemljama, a samo mi smo, praktično, ponudili našu zemlju, koja je daleko kvalitetnija od one u okolnim zemljama, ekonomski daleko jačim državljanima EU". Investitorima iz EU, dodaje Ševarlić, po finansijskoj moći, neće moći odgovoriti ni naši investitori, dok o mogućnosti naših poljoprivrednika da im pariraju, ne treba ni govoriti. "Moglo bi, vrlo lako, ako se ove odredbe ne izmene, da nam se dogodi da budemo najamni radnici na sopstvenoj zemlji", kaže Ševarlić.Kada nije intervijuisan za vesti, Kostić ih uređuje. Edited April 21, 2011 by pacey defender
Frank Pembleton Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jbote sto su bre zurili ako su videli da ne mogu da stignu da srede studio! Onaj dvoplan sa gostom u vestima je ogavan jbte!!Cak se ni rezija ne snalazi pa rebodu na total prerano...
gospa buba Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kada nije intervijuisan za vesti, Kostić ih uređuje.naravno. mi vishe volimo da nas jashu nashi, a ne neki stranci
Calavera Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ah, Prijatelji... Dobra vremena, dobra vremena.Zna li neko kad ce poceti sa Zicom?
pacey defender Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 naravno. mi vishe volimo da nas jashu nashi, a ne neki stranci :D To beše ona gospoja iz C marketa izgovorila pred Merkatorom?
Milosh76 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Moja je prognoza da će odraditi dobar posao sa TV i podići gledanost (priča se da prebacuju i Kesića na B92)Ako planiraju sa Kesicem da podizu gledanost, bolje odmah da se ugase!
hefaca Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Na sta lici sad b92... Bajati predosadni frendsi, ko iz lisovica da se emituju, a jok iz holivuda da su stigli. A krol sa vestima kad ugledah, pomislih da je Toma umro, pa ga b92 zali. Posle te crne boje, ljubicanstvena dodje ko osvezenje (koju su malko drpili s HRTa, jako podseca na dnevnik3).Daj preskocite te medjufaze i predjite odma na turke...
gospa buba Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 :D To beše ona gospoja iz C marketa izgovorila pred Merkatorom?ne znam, ali jasno je da je to nashe dugorochno opredeljenje, volimo da volimo one koji nas muche, ne da mrzimo. sto je bash lepo, kad vec moze chovek da bira. i nekako pozitivno ^_^
matador Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ovo je ljubicasta za prefinjeno CMYK/RGB/RAL-ovano oko. Vecina bi rekla da je u pitanju plava.Ljubicasta je Milka i Komercijalna banka.
Verterdegete Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Na sta lici sad b92... Bajati predosadni frendsi, ko iz lisovica da se emituju, a jok iz holivuda da su stigli. A krol sa vestima kad ugledah, pomislih da je Toma umro, pa ga b92 zali. Posle te crne boje, ljubicanstvena dodje ko osvezenje (koju su malko drpili s HRTa, jako podseca na dnevnik3).Daj preskocite te medjufaze i predjite odma na turke... I meni to isto palo na pamet.Nego kakva je situacija sa personalom ? Zbog ovih dogadjaja oko Tome nisam otpratio sta se po tom pitanju desava. Jel' ko otisao/dosao ? Jesu li neke emisije ukidane ?
Anonymous Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 (edited) Forum je poslednja oaza crvenog B92.Da, oni ostadoše skoro kao privatni projekt. Valjda malo koštaju, pa niko od novih vlasnika na njih ne obraća pažnju. Edited April 21, 2011 by Anonymous
Recommended Posts