Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Sajt je davno pukao. Zajedno sa informativnom redakcijom.A što se tiče digitalizacije, kao što reče novopridošli član, to treba da bude do aprila sledeće godine, ali sve mi se čini da će to da se prolongira bar godinu dana iza toga. Kao što i od januara čekamo prenosivost brojeva za mobilne telefone.Drugačije može biti jedino ako se ne sete da im to može biti poen na izborima pa zbog toga poguraju priču sa digitalizacijom.

Posted

meni baš super dizajn, sve čekam da mi kevin flin mahne iza nekog banera. +nacoši imaju sjajan vic:- pa kako će se sada b92 zvati?- prva antisrpska. :Hail:

Posted
- pa kako će se sada b92 zvati?- prva antisrpska. :Hail:
sjajno :D
Posted
meni baš super dizajn, sve čekam da mi kevin flin mahne iza nekog banera.
pa to! sve nazirem neku odličnost ali ne mogu da detektujem šta je. to je!
Posted

Evo i eksplikacije :fantom:

"Istražujući ceo taj problem, mi smo shvatili da nam u osnovi ljubičasta boja jako dobro igra, da nam je jako adekvatna za to što nam treba s jedne strane. S druge strane - da je slobodna na tržištu. I dodali smo akcenat naradžaste boje kao jednu iskru koja ukazuje na novitet u smislu sadržaja kakvi do sada nisu viđeni na B92", kaže Igor Oršolić, kreativni direktor.
Posted (edited)

uuu, to sam (chak) i ja mogla da smislim :lol:(ima kad je bolje hraniti svinje i ne dirati nishta ^_^)

Edited by thermal bug
Posted

setila sam se na šta me podseća. na rebeku srbinović.

Posted
setila sam se na šta me podseća. na rebeku srbinović.
au bre ne pechurke na prazan stomak :oidi u preshun zivana :D
Posted

Najjaci mi je promo ljubicanstvene televizije najbolji sport na B92, a sto ukljucuje Novakov juris na prvo mesto i finale lige UEFA. Fali im samo rumunski super kup, pa da opravdaju promo epitet.

Posted
ajde bobati sad si nashao da nije tvoj, a proshle godine je kao - bio? odavno je to neshto drugo.meni je radio daleko teze pao, tv ajde-ajde, nisam se nikad ni navikla na taj format, nije za mene. aa sta ce biti sa radijom, sta kazu?
koliko čujem promene na radiju će takodje biti velike.Ukida se Kažiprst i B92 u 2. Kažiprst postaje TV emisija.Mnogo više muzike, ostaju jutarnji dnevnik i dnevnik, plus vesti na sat.Uvode se neke autorske emisije koje će voditi poznate ličnosti, tipa Aleksandra Kovač...i biće i radio čjubičast, ali to se neće videti :P Moja je prognoza da će odraditi dobar posao sa TV i podići gledanost (priča se da prebacuju i Kesića na B92), da će Radio nastaviti potragu za izgubljenim identitetom a da če web nastaviti da propada u amaterizmu i volonterizmu ekipe koja ga vodi.
Posted
Ukida se Kažiprst i B92 u 2. Kažiprst postaje TV emisija.
'ladno neispravan zvuk u prvoj emisiji.
Posted
Uvode se neke autorske emisije koje će voditi poznate ličnosti, tipa Aleksandra Kovač...
+ Dejan Cukic, i jos tako neke "poznate" licnosti