gospa buba Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) nadam se da ce reprizirati vratice se rode :(nece valjda :ph34r:mada, sta me i to briga, ako cemo poshteno ... Edited April 20, 2011 by thermal bug
hazard Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 i definitivno sad sa ovim logom novim i programskom semom i sve ostalo...ubili su B92 :( mislim, brate, koji moroni, stari logo npr. je bio tako zesci brend, kada pomislim "vesti" pomislim na crveno-beli logo B92. Pa to je za mali deca, kako mi matori zaposleni magarci da gledamo Sunđerboba?! Zaposleni magarci imaju dovoljno godina da gledaju 16+ i 18+ programe koji ce se pustati u vecernjem terminu, kao sto su raznorazne glupe serije, te VB, Farma, i sl.Ovo nije moj B92
gospa buba Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ...Ovo nije moj B92 ajde bobati sad si nashao da nije tvoj, a proshle godine je kao - bio? odavno je to neshto drugo.meni je radio daleko teze pao, tv ajde-ajde, nisam se nikad ni navikla na taj format, nije za mene. aa sta ce biti sa radijom, sta kazu?
hazard Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Bice da je Brakus direktor a Dejan Cukic voditelj jedne od emisija, eto to ce biti.
hazard Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ajde bobati sad si nashao da nije tvoj, a proshle godine je kao - bio? odavno je to neshto drugo.meni je radio daleko teze pao, tv ajde-ajde, nisam se nikad ni navikla na taj format, nije za mene. aa sta ce biti sa radijom, sta kazu?Ma jasno, otkad su poceli sa VB videlo se da dismr...nego ja sam nekako ignorisao od pocetka sve na TV B92 osim info. redakcije. Nekako mi se cinilo po tome da se i dalje tu drzi nesto od staaaaare 92ke...a ovo sad je konacni udarac.
Verterdegete Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ovo ce biti epic fail kosmickih razmera. Pazite sta vam kazem. Proci ce isto kao i Avala sa njenom novom programskom semom. Serije ima poente pustati jedino ako imas monopol na njih. Dakle, ako je u pitanju tvoja produkcija pa se premijerno pustaju na tvom kanalu. Ili, ako je u pitanju neka serija sa neengleskog govornog podrucja (tipa ove Turske sapunice) pa svi zavise od tvog prevoda. Ako nemas barem jedno od ova dva, nemoj da bacas pare. Sve ove serije kojim se oni busaju su kod nas vec bile na Fox Lifeu, Crimeu i sl. Uz to, sve se one u kompletu mogu skinuti sa interneta ili kupiti kod pirata. Sex & Grad i Rode necu ni da komentarisem. One su "Bolji zivot" i "Porodicno Blago" B92.Sa filmovima je ista situacija. Sve ovo sto su oni nabrojali ja mogu za vikend da skinem u Blu Ray RIP formatu ili da kupim za 1000 djunti kod pirata.TV stanica, po mom misljenju, ako zeli da prezivi mora da se okrene svojoj produkciji i zivom programu. Istrazivacko novinarstvo,ekstenzivniji informativni program koji se nece svoditi samo na vesti ,kontakt emisije, talk show, debate o vaznim i nevaznim drustvenim pitanjima, naucni program (za koji nije tacno da nije gledan) itd...
DR. KUMALO Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 nakon ruzicaste, dobismo i ljubicastu televiziju.
Delija67 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Jedini pravi logo B92 je onaj zuti okrugli Edited April 20, 2011 by Delija67
DR. KUMALO Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 rodoljubi će zasigurno objasniti da je nakon godina previranja pederski lobi uzeo primat jevrejskom.
Kampokei Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ovaj novi sajt kao da sam usao u neku jeftinu i djubre parfimeriju.
Ryan Franco Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pa isti je kao i juče. Samo je crvena zamenjena ljubičastom na hederu i linkovima.
Kampokei Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ma znam, ali ovi ljubicasti naslovi... svaki clanak mi deluje kao neka reklamica.
Recommended Posts