Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

sutra vece u 3am. zapravo 3.20am
fala Timmi, zabrinuh se da nije noćas a nemam kabl na poslu a ne verujem ni da bi stream valjano radio na ovom ubogom kompu!Oriakhi i Kemba mamojebci!
  • Replies 3.2k
  • Views 219k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• theanswer
    theanswer

https://www.espn.com/mens-college-basketball/bracket Tri najbolje ekipe tokom čitave sezone su bili prva 3 nosioca: Duke, Arizona i Mičigen. Prve dve ekipe su osvojile i svoje konferencijske turnire,

• survive and advance   Jimmy Valvano gleda negde od gore i smesi se.    '83 NC State je morao da pobedi ACC tournament da se plasira u march madness. nekim ludilima su pobedili Ral

• Pošto je u ponedeljak počela sezona evo pregleda gde su srpski igrači, koliko i kako igraju https://basketball.realgm.com/national/countries/31/Serbia/ncaa-players

Posted Images

Da se zagrejemo...

Butler-Bulldog.jpg

Ovo mora da je najlosije finale icega. Ikada.Evo, UCONN dodao gas i verovatno prelomio.

Edited by J.R. Cash

Ovo je tuzno, serem im se na hajp oko ovog djubreta od kosarke.

Ovo mora da je najlosije finale icega. Ikada.Evo, UCONN dodao gas i verovatno prelomio.
kakvo dno od utakmice. 90% NIT tekmi je bilo bolje od ovoga.Butler je imao 25-20 na par minuta do kraja 1. poluvremena, pa je UConn napravio seriju 41-5.
Ovo je tuzno, serem im se na hajp oko ovog djubreta od kosarke.
Sad i ti pereteruješ, bilo je odličnih tekmi do sada.

Bilo je ali ovo je finale, vrhunac, prskanje... kad ono 1 finalista sutira 9/56 :puke:

kakvo dno od utakmice. 90% NIT tekmi je bilo bolje od ovoga.Butler je imao 25-20 na par minuta do kraja 1. poluvremena, pa je UConn napravio seriju 41-5.
Bilo je 22:19 na poluvremenu, pa je Stigall u prvom minutu drugog ubacio trojku za 25:19. U narednih 12 minuta Butler je sutirao 1/20 iz igre
Sad i ti pereteruješ.
What else is new?A i Zemlja bi prestala da se okrece kada se na pdf kosarka barem jednom dnevno ne bi potegla rec hajp, i gde treba i gde ne treba.

OhIzvini, sve je super. NCAA rulz, Butler :Hail:Butler-Bulldog.jpg

Bilo je ali ovo je finale, vrhunac, prskanje... kad ono 1 finalista sutira 9/56 :puke:
Ništa neobično da finale bude sranje, uvek su igrači više stegnuti tada
Bilo je 22:19 na poluvremenu, pa je Stigall u prvom minutu drugog ubacio trojku za 25:19. U narednih 12 minuta Butler je sutirao 1/20 iz igre
da, da, zabrojao sam se.Jesam ja dobro video da je Butler šutirao 18% iz igre ? :o :blink:

meni zabavno da gleam, al, realno, ovo je gore od 7. tekme poroslogodinjeg enbiej finala, svega mi.(i da. hajp je u kateogriji s realno, hipster, pretenciozno i pateticno. reci koje su okostale :( pre vremena. ko ljubav, istina i sloboda angry.gif)

Jesam ja dobro video da je Butler šutirao 18% iz igre ? :o :blink:
12/66 i cijelih 18% i to su se malo popravili na kraju, bilo je 16.Dali su citave 3 dvojke i 2 poena iz reketa.

Ne secam se da sam gledao utakmicu u kojoj je jedan tim sutirao 9% za dva poena... sramotno izdanje Butlera.

Dobro, bar su usli u istoriju.

Ništa neobično da finale bude sranje, uvek su igrači više stegnuti tada
Ne pomaze ni sto se igra u domeu. Znacajno se izmeni percepcija sutera, pa dobijamo festivale cigli i air ballova. Stvarno bi mogli da vrate final 4 u kosarkaske arene. Naravno, to ne opravdava ovako bedne procente suta obeju ekipa. I kad se zanemari sut, napadacka resenja su bila katastrofalna.270588637.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1301976788&Signature=O7Nt%2BIFgRbbY229dLF4HteiqztY%3D

Edited by J.R. Cash