March 30Mar 30 Imali su jedan zadatak, da ne urade to sto su uradili, bukvalno bilo sta drugo i pobedaKako su se svi pogubili u tih par sekundi, nevera
March 30Mar 30 Hahaha pa da li je moguće ovo. Odem da spavam ubeđen da Jukon ne bi dobio do prekosutra da se igra. I sad vidim ovo
March 30Mar 30 I ja sam zaspao na 17 razlike početkom drugog poluvremena.Pogodio sam inače 3 od 4 učesnika F4. Samo sam imao Floridu umesto Ilinoja. Imao sam UCONN da osvaja, malo navijački, malo kad god dođu na f4 oni osvoje.Gledam jutros američke medije, kažu ništa ne može da ujedini naciju u izazovna vremena od chokea Dukea Edited March 30Mar 30 by theanswer
April 4Apr 4 kakva greota što je Andrej nasledio šut od majke, sa Pejinim šutom u današnjoj košarci nebo bi bilo granica
April 7Apr 7 https://nationaltoday.com/us/nc/chapel-hill/news/2026/04/06/unc-stuns-fans-with-hiring-of-nba-champion-coach-michael-malone/
April 30Apr 30 Sad je vec izvesno da ce NCAA usvojiti 5 for 5 pravilo, svi igraci ce imati 5 godina na koledzu, bez obzira na red shirt, od 19. do 24. godine imas 5 godina i to je to. Takodje, svaki igrac ce imati pravo na jedan transfer, svaki nakon toga znaci da moras da pauziras godinu. Ove godije je maltene svaki igrac usao u transfer portal, potpuna ludnica. Novac takodje, igraci koji nakon karijere verovatno nece prici ni eurocupu dobijaju po 4m dolara po sezoni.