Teixeira Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :Phocesh da kazesh da se u ncaa razumem koliko i jay bilas? slazem se, da :D
Teixeira Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 samo da vidimo da li ce calipari usrati neshto :D shta znam, ja bih verovatno najvishe voleo da uzme UK, ako nishta makar da i on uzme titulu (dok mu ne izbirshu i ovaj odlazak na final four, je li :D), mada jebeno je kladiti se protiv kembe ovih dana... naravno, kako prognoziram - uzimaju ili butler ili vcu...
J.R. Cash Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kentucky je najkvalitetniji i ocekujem da osvoji turnir, iako cu navijati za Butler.
Ted Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Da li će biti prenosa na Areni? Sajt ne radi, a skinuli su pola utkmica sa rasporeda koliko sam mogao da vidim pre pola sata, kada sam mogao da pristupim sajtu.
freakns Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Da li će biti prenosa na Areni? Sajt ne radi, a skinuli su pola utkmica sa rasporeda koliko sam mogao da vidim pre pola sata, kada sam mogao da pristupim sajtu.da, u ponoc bi moralo ici...inace, voleo bih vise od svega da sada VCU ode do kraja i tako se pokaki sa slagom na sve strucnjake, ali ne vidim da ce ili oni ili Butler uzeti... however, nisam ih video ni jedne ni druge da imaju sanse da se docepaju F4, tako da, ostaje da uzivamo u utakmicama i nadamo se :D
Daddy Cool Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 (edited) Nadam se da nece opet ici Brazil - Skotska ili Francuska - Hrvatska :lol:edit: otklonjene su sve dileme™! Ide Land of the free... Edited April 2, 2011 by Daddy Cool
J.R. Cash Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 (edited) Preslikana utakmica VCU - Kansas. VCU se pati da ubaci prvi kos, ali kad udje prva trojka, sledi rafal. Valjalo bi da Butler povuce rucnu sto pre.Koliko Marshall na ovom turniru donosi Butleru sa klupe. Vec ima 5 skokova. Edited April 2, 2011 by J.R. Cash
kim_philby Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 http://www.ncaa.com/mmod/player/console.html?gameID=602ne pratim sefe nemo da se ljutis...
Jose Raul Capablanca Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ima neki potok?Evo ti link sa Edinom i Ivanom:http://www.perke.rs/arena/arena1.htmlkvalitet neverovatan
kim_philby Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Evo ti link sa Edinom i Ivanom:http://www.perke.rs/arena/arena1.htmlkvalitet neverovatanfala puno! da li posle ove tekme ide jos jedna?
Jose Raul Capablanca Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 (edited) Ide Connecticut - Kentucky, al ja ću se zadovoljiti sa ovom :DMack ubi... Edited April 3, 2011 by Jose Raul Capablanca
J.R. Cash Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ide Connecticut - Kentucky, al ja ću se zadovoljiti sa ovom :DTo ti je greska.
Jose Raul Capablanca Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To ti je greska.verujem ti, al neću izdržati, svašta sam danas radio... :D
kim_philby Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 vcu bas nema i srece. ovo je treca lopta koja izlazi iz obruca.
Recommended Posts