Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :P
hocesh da kazesh da se u ncaa razumem koliko i jay bilas? slazem se, da :D
Posted

samo da vidimo da li ce calipari usrati neshto :D shta znam, ja bih verovatno najvishe voleo da uzme UK, ako nishta makar da i on uzme titulu (dok mu ne izbirshu i ovaj odlazak na final four, je li :D), mada jebeno je kladiti se protiv kembe ovih dana... naravno, kako prognoziram - uzimaju ili butler ili vcu...

Posted

Kentucky je najkvalitetniji i ocekujem da osvoji turnir, iako cu navijati za Butler.

Posted

Da li će biti prenosa na Areni? Sajt ne radi, a skinuli su pola utkmica sa rasporeda koliko sam mogao da vidim pre pola sata, kada sam mogao da pristupim sajtu.

Posted
Da li će biti prenosa na Areni? Sajt ne radi, a skinuli su pola utkmica sa rasporeda koliko sam mogao da vidim pre pola sata, kada sam mogao da pristupim sajtu.
da, u ponoc bi moralo ici...inace, voleo bih vise od svega da sada VCU ode do kraja i tako se pokaki sa slagom na sve strucnjake, ali ne vidim da ce ili oni ili Butler uzeti... however, nisam ih video ni jedne ni druge da imaju sanse da se docepaju F4, tako da, ostaje da uzivamo u utakmicama i nadamo se :D
Posted (edited)

Nadam se da nece opet ici Brazil - Skotska ili Francuska - Hrvatska :lol:edit: otklonjene su sve dileme™! Ide Land of the free...

Edited by Daddy Cool
Posted (edited)

Preslikana utakmica VCU - Kansas. VCU se pati da ubaci prvi kos, ali kad udje prva trojka, sledi rafal. Valjalo bi da Butler povuce rucnu sto pre.Koliko Marshall na ovom turniru donosi Butleru sa klupe. Vec ima 5 skokova.

Edited by J.R. Cash
Posted
ima neki potok?
Evo ti link sa Edinom i Ivanom:http://www.perke.rs/arena/arena1.htmlkvalitet neverovatan
Posted
Evo ti link sa Edinom i Ivanom:http://www.perke.rs/arena/arena1.htmlkvalitet neverovatan
fala puno! da li posle ove tekme ide jos jedna?
Posted (edited)

Ide Connecticut - Kentucky, al ja ću se zadovoljiti sa ovom :DMack ubi...

Edited by Jose Raul Capablanca
Posted
Ide Connecticut - Kentucky, al ja ću se zadovoljiti sa ovom :D
To ti je greska.
Posted
To ti je greska.
verujem ti, al neću izdržati, svašta sam danas radio... :D
Posted

vcu bas nema i srece. ovo je treca lopta koja izlazi iz obruca.