Teixeira Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Danas je prava umetnost naci perspektivnog NCAA kosarkasa koji se zove John, Paul, Mark i sl. Svake godine sve neverovatnija i nikad ranije vidjena imena.setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 da, obe utakmice na kecu i obe su ranije.
freakns Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jbt VCU-Butler ce da igraju na F4 eto zasto je MM najveci kosarkaski turnir :)
J.R. Cash Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Braca Morris su zveri, ali su dve njihove vezane nemarnosti/gluposti na -2 prelomile utakmicu, IMHO. I potez Shake Smarta sa full court pressom u sred Kansasovog naleta je bio mamojebacki.Inace, adekvatno smo ispratili jednu od najvecih senzacija u istoriji March Madnessa. E, zemljo kosarke.
Daddy Cool Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)Uocio sam svetlo na kraju tunela - Brandon Knight! Vec ga vidim u svojim Fantasy ekipama 2011/12
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 barnes :Dkakvo ludilo. mnogo dobra tekma.
Daddy Cool Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 DeAndre Liggins blokada, pa trojkaJel me zajebavate da u NCAA ima pravilo "jedan za jedan" (slobodna bacanja)?!?
J.R. Cash Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sedmi, osmi i deveti faul su 1 za 1, posle ide double bonus i dva penala.
ducca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju
Teixeira Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju upravo njih. bash kazem juche - mislim da vcu nije ni delic tako lepa pricha medijima po usa kao george mason pre pet godina bash zato shto su svi kukali kako su se oni nepravedno ubacili na turnir na rachun colorada, bc-a ili alabame...
freakns Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :P
teacher Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :Ppwned
Recommended Posts