Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
Danas je prava umetnost naci perspektivnog NCAA kosarkasa koji se zove John, Paul, Mark i sl. Svake godine sve neverovatnija i nikad ranije vidjena imena.
setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)
Posted

da, obe utakmice na kecu i obe su ranije.

Posted

jbt VCU-Butler ce da igraju na F4 :lol: eto zasto je MM najveci kosarkaski turnir :)

Posted

Braca Morris su zveri, ali su dve njihove vezane nemarnosti/gluposti na -2 prelomile utakmicu, IMHO. I potez Shake Smarta :Hail: sa full court pressom u sred Kansasovog naleta je bio mamojebacki.Inace, adekvatno smo ispratili jednu od najvecih senzacija u istoriji March Madnessa. E, zemljo kosarke.

Posted
setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)
Uocio sam svetlo na kraju tunela - Brandon Knight! Vec ga vidim u svojim Fantasy ekipama 2011/12 :wub:
Posted

barnes :Dkakvo ludilo. mnogo dobra tekma.

Posted

DeAndre Liggins :Hail: blokada, pa trojkaJel me zajebavate da u NCAA ima pravilo "jedan za jedan" (slobodna bacanja)?!?

Posted

Sedmi, osmi i deveti faul su 1 za 1, posle ide double bonus i dva penala.

Posted

Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju :unsure:

Posted
Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju :unsure:
upravo njih. bash kazem juche - mislim da vcu nije ni delic tako lepa pricha medijima po usa kao george mason pre pet godina bash zato shto su svi kukali kako su se oni nepravedno ubacili na turnir na rachun colorada, bc-a ili alabame...
Posted

pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :P

Posted
pa ti si prvi kenjao kako je Colorado trebao da uleti u MM :P
pwned