March 27, 201114 yr Danas je prava umetnost naci perspektivnog NCAA kosarkasa koji se zove John, Paul, Mark i sl. Svake godine sve neverovatnija i nikad ranije vidjena imena.setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)
March 27, 201114 yr Braca Morris su zveri, ali su dve njihove vezane nemarnosti/gluposti na -2 prelomile utakmicu, IMHO. I potez Shake Smarta sa full court pressom u sred Kansasovog naleta je bio mamojebacki.Inace, adekvatno smo ispratili jednu od najvecih senzacija u istoriji March Madnessa. E, zemljo kosarke.
March 27, 201114 yr setih se bash ovoga sinoc kada je kod mene chrishawn hopkins iz butlera pobedio i pe'shona howarda i j'covana browna i sve ostale :)Uocio sam svetlo na kraju tunela - Brandon Knight! Vec ga vidim u svojim Fantasy ekipama 2011/12
March 27, 201114 yr DeAndre Liggins blokada, pa trojkaJel me zajebavate da u NCAA ima pravilo "jedan za jedan" (slobodna bacanja)?!?
March 28, 201114 yr Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju
March 28, 201114 yr Jesu bese Bilas & Co vristali i pljuvali organizaciju zbog uvrstavanja VCU, izmedju ostalih, na zavrsni turnir? Ili to bese neka neka druga skracenica u pitanju upravo njih. bash kazem juche - mislim da vcu nije ni delic tako lepa pricha medijima po usa kao george mason pre pet godina bash zato shto su svi kukali kako su se oni nepravedno ubacili na turnir na rachun colorada, bc-a ili alabame...