March 21, 20196 yr kakva smaracina od tekme michigan st-bradley. ajde zavrsavajte, da gledam moranta (arena sport).
March 21, 20196 yr Kakav poslednji napad Belmonta jbt. Još su imali tajmaut, za šta ga čuva da mi je znati
March 21, 20196 yr Ja sam tek sad video kako je NM State izgubio. Kako se Auburn samo provukao. Ali Market već izgleda da neće.
March 21, 20196 yr Izvini sto sam se ogresio o tebe Jah, izvini sto sam se ogresio o tebe Ja. Sada razumem tvoje reci, Jah. Sada razumem tvoje reci, ja! Razumem tvoje reci. I vise ne mogu da sprecim, moju veliku zelju za gandza, Jah. Daj malo gandza, Jah.
March 22, 20196 yr Ne, Kanzas, nego KState Nije to toliko iznenađenje, najbolji igrač im se povredio i ovo je bio trendi pik za iznenađenje jer UC Irvine ima 16 pobeda zaredom Ali Virdžinija Ako opet izgube.... Mislim, neće, al...
March 22, 20196 yr 1 minute ago, theanswer said: Ne, Kanzas, nego KState Nije to toliko iznenađenje, najbolji igrač im se povredio i ovo je bio trendi pik za iznenađenje jer UC Irvine ima 16 pobeda zaredom Ali Virdžinija Ako opet izgube.... Mislim, neće, al... Pardon Rekose da imaju 9-0 ili tako nesto, na mecevima koji su zavrseni sa 5 poena razlike Doduse, ova je zavrsena sa 6 razlike
March 22, 20196 yr Ipak nista, zatrpa ih Schofield sa 3 trojke.. svaka u bitnom momentu Ovamo Burns siluje ali pogadja
March 24, 20196 yr Auuuuuuuu kakav mec Iowa-Tennessee Tennessee vodili 20 razlike na poluvremenu, sad je nereseno, haos edit: produzetak Edited March 24, 20196 yr by Have_Fun