freakns Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 dobi UNC Maryland moracu navatati snimak negdi da vidim tekmu...
Кристофер Лумумбо Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Pogledaj prvih 7-8 minuta drrugog poluvremena.
Sandens Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 je l` podseca Simmons jos nekog na Magica? poseban igrac.
Have_Fun Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) Sta radi Buddy bem ti sunceKakav ludacki mec! Edited January 30, 2016 by Have_Fun
Nemanja Posrbica Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Neverovatno. Sada Kansas - Kentucky!
Have_Fun Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 http://www.ncaa.com/news/basketball-men/bracket-beat/2016-02-03/march-madness-10-reasons-years-could-be-one-best-yet
stoutspectacledbold-head Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Cini mi se nikada vise ( no ove sezone ) prenosa na Areni i nikada manje meceva odgledanih mi. Od onoga sto videh, Luivil mi prvi izbor. Svidjaju mi se bas i pojedinacno i timski i kompozicijski ( rekao bih najfiniji balans spolja i unutra imaju ).
Nemanja Posrbica Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Cini mi se nikada vise ( no ove sezone ) prenosa na Areni i nikada manje meceva odgledanih mi. Od onoga sto videh, Luivil mi prvi izbor. Svidjaju mi se bas i pojedinacno i timski i kompozicijski ( rekao bih najfiniji balans spolja i unutra imaju ). Jedina je frka što su se samobanovali od postsezone zbog angažovanja prostitutki u svrhu regrutacije. Meni se oni ne dopadaju, nemaju dobru organizaciju, niti dubinu.
stoutspectacledbold-head Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jedina je frka što su se samobanovali od postsezone zbog angažovanja prostitutki u svrhu regrutacije. Meni se oni ne dopadaju, nemaju dobru organizaciju, niti dubinu. Znao sam da ima neka tajna veza zasto mi se bas toliko dopadaju ove sezone! :D
Have_Fun Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) Oklahoma se opustila, malo su pali u formiSad gube od Texasa, iako su vodilinisu dali kos poslednjih 6-7min.. popili su 18-0 seriju 58-69 je trenutnoedit: 22-0 :Sedit2: izgubisebtw Oklahoma has shot 36 percent or better from 3-point range just twice in the last seven games. They're 3-4 during that stretch. The Sooners hit the 36 percent mark in 19 of their first 21 games, when they started 19-2. Edited February 27, 2016 by Have_Fun
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 poceli su turniri. kako se sad wichita provukla, izvukao ih mudonja baker u poslednja 3-4 minuta.
Have_Fun Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 gde mogu da se nadju normalni streamovi?obicno pratim preko wiz1.net ali su sve gori i goriveceras je nemoguce pratiti preko njiha ostale koje nadjem su fazon, isto streamovanje, pa je sve isti qrac...
Recommended Posts