January 30, 20169 yr Sta radi Buddy bem ti sunceKakav ludacki mec! Edited January 30, 20169 yr by Have_Fun
February 4, 20169 yr http://www.ncaa.com/news/basketball-men/bracket-beat/2016-02-03/march-madness-10-reasons-years-could-be-one-best-yet
February 6, 20169 yr Cini mi se nikada vise ( no ove sezone ) prenosa na Areni i nikada manje meceva odgledanih mi. Od onoga sto videh, Luivil mi prvi izbor. Svidjaju mi se bas i pojedinacno i timski i kompozicijski ( rekao bih najfiniji balans spolja i unutra imaju ).
February 6, 20169 yr Cini mi se nikada vise ( no ove sezone ) prenosa na Areni i nikada manje meceva odgledanih mi. Od onoga sto videh, Luivil mi prvi izbor. Svidjaju mi se bas i pojedinacno i timski i kompozicijski ( rekao bih najfiniji balans spolja i unutra imaju ). Jedina je frka što su se samobanovali od postsezone zbog angažovanja prostitutki u svrhu regrutacije. Meni se oni ne dopadaju, nemaju dobru organizaciju, niti dubinu.
February 6, 20169 yr Jedina je frka što su se samobanovali od postsezone zbog angažovanja prostitutki u svrhu regrutacije. Meni se oni ne dopadaju, nemaju dobru organizaciju, niti dubinu. Znao sam da ima neka tajna veza zasto mi se bas toliko dopadaju ove sezone! :D
February 27, 20169 yr Oklahoma se opustila, malo su pali u formiSad gube od Texasa, iako su vodilinisu dali kos poslednjih 6-7min.. popili su 18-0 seriju 58-69 je trenutnoedit: 22-0 :Sedit2: izgubisebtw Oklahoma has shot 36 percent or better from 3-point range just twice in the last seven games. They're 3-4 during that stretch. The Sooners hit the 36 percent mark in 19 of their first 21 games, when they started 19-2. Edited February 27, 20169 yr by Have_Fun
March 4, 20169 yr poceli su turniri. kako se sad wichita provukla, izvukao ih mudonja baker u poslednja 3-4 minuta.
March 5, 20169 yr gde mogu da se nadju normalni streamovi?obicno pratim preko wiz1.net ali su sve gori i goriveceras je nemoguce pratiti preko njiha ostale koje nadjem su fazon, isto streamovanje, pa je sve isti qrac...