Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

:Hail: Kemba se prerušio u Napiera  :Hail:

Posted

mnogo mi je drago zbog napiera. a mnogo mi je krivo zbog garyja. na zalost jedan je morao ispasti.

Posted

Lec go M \o/

Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk

Posted

Koliko je Randle privatizovao loptu na početku loptu ovaj egal na kraju Ip nije loš. Ove godine se Marcus Lee-ja više video na fotkama nego na terenu, ali čovek ih je održao u životu. Koliko Kentucky-ju nedostoje dobar PG.

Posted

jel ovaj stauskas uvek ovako jebe keve ili je to samo večeras?

Posted (edited)

jel ovaj stauskas uvek ovako jebe keve ili je to samo večeras?

Obično ne baš ovoliko, ali je glavni igrač tima.

edit. Standardno je nešto kreativniji. Calipari opet stavio Hawkinsa da čuva protivničkog najboljeg igrača.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Koliko je Randle privatizovao loptu na početku loptu ovaj egal na kraju Ip nije loš. Ove godine se Marcus Lee-ja više video na fotkama nego na terenu, ali čovek ih je održao u životu. Koliko Kentucky-ju nedostoje dobar PG.

mnogo manje nego sto michiganu nedostaje dobar centar da rascera ove od obruca. Stauskas je, naravno, bog kosarke.
Posted

mnogo manje nego sto michiganu nedostaje dobar centar da rascera ove od obruca. Stauskas je, naravno, bog kosarke.

+1 za obe konstatacije

Posted (edited)

usrase im se u zivot u reketu. ne vidim da michigen moze da izadje na kraj sa ogromnom razlikom u fizikalijama. 

kakva dva defanzivna poteza laverta

Edited by Joe D
Posted

Koji je clutch ovaj Aaron Harrison :Hail:

Posted

covece... nevera totalna :isuse: Kentucky i Uconn na f4... fali im samo Duke pa da se potpuno ispovracam!