March 30, 201411 yr mnogo mi je drago zbog napiera. a mnogo mi je krivo zbog garyja. na zalost jedan je morao ispasti.
March 30, 201411 yr Koliko je Randle privatizovao loptu na početku loptu ovaj egal na kraju Ip nije loš. Ove godine se Marcus Lee-ja više video na fotkama nego na terenu, ali čovek ih je održao u životu. Koliko Kentucky-ju nedostoje dobar PG.
March 30, 201411 yr jel ovaj stauskas uvek ovako jebe keve ili je to samo večeras? Obično ne baš ovoliko, ali je glavni igrač tima. edit. Standardno je nešto kreativniji. Calipari opet stavio Hawkinsa da čuva protivničkog najboljeg igrača. Edited March 30, 201411 yr by Nemanja Posrbica
March 30, 201411 yr Koliko je Randle privatizovao loptu na početku loptu ovaj egal na kraju Ip nije loš. Ove godine se Marcus Lee-ja više video na fotkama nego na terenu, ali čovek ih je održao u životu. Koliko Kentucky-ju nedostoje dobar PG.mnogo manje nego sto michiganu nedostaje dobar centar da rascera ove od obruca. Stauskas je, naravno, bog kosarke.
March 30, 201411 yr mnogo manje nego sto michiganu nedostaje dobar centar da rascera ove od obruca. Stauskas je, naravno, bog kosarke. +1 za obe konstatacije
March 30, 201411 yr usrase im se u zivot u reketu. ne vidim da michigen moze da izadje na kraj sa ogromnom razlikom u fizikalijama. kakva dva defanzivna poteza laverta Edited March 30, 201411 yr by Joe D
March 30, 201411 yr covece... nevera totalna Kentucky i Uconn na f4... fali im samo Duke pa da se potpuno ispovracam!