Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, napadaj said:

Ako je preživeo burek sa bananom i eurokremom, preživeće i ovo.

Meni se slosilo, samo sto sam procitao.

Edited by Lancia
  • +1 4
Posted
15 hours ago, Tihajeza said:

Da se nadovežem na moj prethodni komentar "Nova vremena, nova deca, nove pekare..."

Ja neću probati, ali ako je nekom zagolicala maštu ova fusion cuisine, ima na Cvetku.

IMG-8d40faf84416582e62b98e41ed6a6570-V.jpg

Ok samo što lovački? Jel ulovio urnebes ili domaću svinju za slaninu?

• +1 1
  • Haha 1
Posted

gdje da kupim dobre zemičke (osim u šarlu kod dorćol placa, ne ide mi se sad tamo)?

Posted

Ako trebaju za odmah, onda verovatno hleb i kifle. Ima ih i u aromi.

• Hvala 1
Posted
Da se nadovežem na moj prethodni komentar "Nova vremena, nova deca, nove pekare..."
Ja neću probati, ali ako je nekom zagolicala maštu ova fusion cuisine, ima na Cvetku.

IMG-8d40faf84416582e62b98e41ed6a6570-V.thumb.jpg.4cd8d0b23dfd144cfab06210cda61364.jpg
jab to probala. ionako je burek sa paprikom u pavlaci juznog banata ubivao! :hail:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• 4 months later...
Posted

Burek kad Bake u Bul. uzeo aj da probam jer mi je jedini na tom potezu i poneo kući da ne gledam onu bubuljičavu mulariju operisanu od svake estetike umazanih trenerki od slina pavlake i kečapa i da ne lažem trenutno mi je ponajbolji, baš dobar ko god mu radio.

Znači Milane ŠDJ puši kurac! :D

Posted (edited)
22 minutes ago, francuski sobar said:

Znači Milane ŠDJ puši kurac! :D

Taj Andrija Milošević nije ni probao burek zdenkasirnicu :D

Edited by msv
  • Haha 1
  • 5 weeks later...
Posted

E jebiga nije više toliko dobar, tri zaredom, znači nije incident, onako baš osrednje, izgleda da kinez malo budžio kvalitet ispočetka.

I dalje nemam stabilan kvalitet u lokalu, vraćam se rajkoviću al on mi valja samo taze kad se puši i kad mi ga naklapara i jedem odma za pultom.

Posted
Niko da spomene Stankoski u Pančevu? Verujte da vredi otići samo zbog njih do tamo.
Probaj kod Kukica u Sremskoj Mitrovici, vredi otici iz BG samo zbog toga.

Treba oko 45 min od BG, posle do neke mesnice po kulen, sremske kobaje i pecenice. A onda u centar na domacu kafu od 100 dinara.

Vredi svakog cimanja.
  • +1 1
Posted
1 hour ago, francuski sobar said:

E jebiga nije više toliko dobar, tri zaredom, znači nije incident, onako baš osrednje, izgleda da kinez malo budžio kvalitet ispočetka.

I dalje nemam stabilan kvalitet u lokalu, vraćam se rajkoviću al on mi valja samo taze kad se puši i kad mi ga naklapara i jedem odma za pultom.

Imaš Čedu kod Kalenića. Doduše zavisi kada jedeš burek.

Na bulevaru odmah iznad Đerma ima odličan bosanski burek, otvorile neke dve žene. Ostale pite/bureci su im onako, ali da mesom im ubija koliko je dobra. Imaju i gotova jela ali to nisam probao 

Posted

Inače, meni je Bobe na Dorćolu najbolji u BG.

Posted

jel jeo neko skoro kifle kod carlija i postoji li to uopste jos?

Posted
jel jeo neko skoro kifle kod carlija i postoji li to uopste jos?
Postoji. Nisam jeo skoro.

... Shiit has hit the fan

• +1 1