Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted

sramim se priznati i pucajte, šta da kažem...

ama, juče sam u nuždi zabasao u Hleb i Kifle i pojeo novi burek koji su ubacili. pravi burek, ne one pitice koje su imali, nego pekarski, tepsija, četvrtina, sir ili meso.

uzeo sam sir i taj burek, realno - šta god ja mislio o H&K a ne mislim ništa dobro - kida

kore odlične, ni malo žilave, unutra meko, spolja hrskavo, sir taman slan, dovoljno ga ima, burek nije premastan, ali sočan.

jbg, ali odlično

• +1 3
Posted

U H&K su bile dve stvari koje sam kupovao, svapski hleb i kolac sa sljivom. Svapski hleb su ukinuli.

Posted

Trošio i ja svojevremeno švapski, bio dooobar baš, sada ponekad ali samo ponekad mađarski.

Probavam burek, verujem banatjaninu :)

• 4 months later...
Posted

Burek iz H&K, odlican, su ukinuli. Kakvi magovi ekonomije/marketinga rade u tom H&K.

Posted

Koji kurac.

Bukvalno jedini lanac pekara koji je imao dobar burek.

Posted
6 minutes ago, djeneralche said:

Burek iz H&K, odlican, su ukinuli. Kakvi magovi ekonomije/marketinga rade u tom H&K.

Pa dosta je logicno ako im je kanibalizovalo druge proizvode, a zarada nije velika kao na ostalim proizvodima

Posted
Just now, Lezilebovich said:

Pa dosta je logicno ako im je kanibalizovalo druge proizvode, a zarada nije velika kao na ostalim proizvodima

Ne verujem u to.

Vlasniku HiK nije toliko bitna zarada koliko uzivanje u poslu.

• Wub 1
  • Haha 5
Posted
10 minutes ago, Lezilebovich said:

I meni je to palo na pamet ali svejedno, ukidas posle par meseci, ne znam ni sto su ga ubacivali.

Posted
4 minutes ago, djeneralche said:

I meni je to palo na pamet ali svejedno, ukidas posle par meseci, ne znam ni sto su ga ubacivali.

Nisu ocekivali da je toliko dobar. Ili su mislili da njihova nobles klijentela ne voli toliko burek :D. 

Posted (edited)

Mogli su samo da ga pokvare. :dry:

Edited by mraki
Posted

Za to vreme, Ljupče konačno instalirao dva barska stola pored pekare.

• +1 1
Posted
On 10.10.2021. at 12:58, msv said:

Na istoj lokaciji nedavno otvorena pekara L'Artisan (još su reklamni baloni na ulazu), čini mi se da već imaju i radnju negde na NBG. Samo uočio iz tramvaja, nisam još pogledao izbliza.

Posted
13 minutes ago, msv said:

Za to vreme, Ljupče konačno instalirao dva barska stola pored pekare.

Logično, COVID inspekcije već duže vreme terorišu pekare gde se jede unutar lokala.

Posted
39 minutes ago, ajgor said:

Na istoj lokaciji nedavno otvorena pekara L'Artisan (još su reklamni baloni na ulazu), čini mi se da već imaju i radnju negde na NBG. Samo uočio iz tramvaja, nisam još pogledao izbliza.

možda u 22. bloku ?