napadaj Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pored Trpkovića na Slaviji postoji pekara u kojoj je uvek mnogo kraći red, ako ga uopšte i ima, a burek je bolji nego kod komšija.
napadaj Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) Ne mogu da se setim kako se zove. Odmah pored je, jedan ili dva lokala dalje. Edited February 4, 2020 by napadaj
pacey defender Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) Ima kod Trpkovića još jedna pekara, da. Između njih se nalaze dva fastfuda; falafelski koji nije baš među najboljim u gradu, i jedna užasno smrdljiva roštiljdžarnica, znači, nije mi dobro kad god prođem tuda ali sad znam za foru pa udahnem duboko otprilike pre Trpkovića, dušu ispustim kod PIO fonda. Definitivno šampion smrada među fastfudovima u Beogradu. Edited February 4, 2020 by pacey defender
dekki Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Гвозден из Синђелићеве отворио други локал на Крсту (пресек Цара Николаја и Милешевске).
dimi3ala Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 burek gde volim da jedem. redosled nije bitan, vec gde se nalazite u trenutku gladi. petrovic kod cumicevog kalevski preko puta bajloni pijace kircanski u bulevaru u dalmatinskoj ima jedna mala pekara... ne znam ime :( carli kod bioskopa balkan pite ispod saca kod kalenic pijace da se postovaoci bobeta ne uvrede, nisam do sada tamo klopao, ali vidim da cu morati...kao i u pancevu. pozzzz za sve ljubitelje bureka i dobre pite dimi3je
msv Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 On 15.7.2020. at 12:24, dimi3ala said: u dalmatinskoj ima jedna mala pekara... ne znam ime :( Nema ime, to je Ljupče! *** Roggenart: Quote Drage komšije, od 10.08.2020 nedelja ce biti neradan dan! Poslednja radna nedelja biće 09.08.2020! Hvala na razumevanju!
Anonymous Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Najgora pekara u kojoj sam u životu bio se nalazi u Krnjači na zrenjaninskom putu kod cvetne pijace. Katastrofalana je čak i po beogradskim standardima. Oprez, ukoliko vas put tamo nanese.
El Guapo Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Jel kupovao neko u Zrno ra pekari, pre svega me interesuju kore, pa i hleb? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
*edited by mod Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Kore za pitu i lazanje su im odlicne. Cak i ko ih zamrznes nista m nece faliti. Ako te mrzi do pekare na Paliluskoj, rade i dostavu. Hleb mi je onako, mada je slabo volim tu vrstu hleba tako da nisam bas merodavan.
msv Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) (021.rs) Lanac pekara "Hleb & kifle" kupila kompanija iz Hrvatske ...iza koje se krije fond MID Europa Partners Edited August 24, 2020 by msv
pacey defender Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 19 hours ago, msv said: Занат u Makenzijevoj propo, uskoro neki fast fud Zanat je i u Resavskoj, je li tako? Dobri su.
Recommended Posts