Jump to content

Nove pekare u gradu

Featured Replies

Cek, jel Gvozden iz one tvoje 'kamen mudrosti' price "ako su sinovi ko moji uzmite mi pljeskavicu"?2005-2006 sam im nabijao promet dok sam odradjivao civilno u blizini, imali su odlicnu strudlu s makom.
Bas taj :)
  • 9 months later...

Di imadedu da se pojedu najbolje krofne u beogradskoj i novosadskoj varoši?

zalim sluchaj, u banatu su najbolje. u beloj crkvi -_-

zalim sluchaj, u banatu su najbolje. u beloj crkvi -_-
Rođenom Banaćaninu se obraćaš ( :P ) - ih, kakve se sve krofne jedu odi... Nego, mene baš zanimaju ove dve varoši; u većoj sam, recimo, jeo vrlo solidne krofne kod Đerma u Bulevaru, ali me interesuje ima li di boljih i bližih babinom ukusu...
Rođenom Banaćaninu se obraćaš
ne razumem?
Rođenom Banaćaninu se obraćaš ( :P ) - ih, kakve se sve krofne jedu odi... Nego, mene baš zanimaju ove dve varoši; u većoj sam, recimo, jeo vrlo solidne krofne kod Đerma u Bulevaru, ali me interesuje ima li di boljih i bližih babinom ukusu...
meni su dobre kod cvetka u bulevaru, tj jos pre cvetka sa kontra strane, kad ides od ustanicke, pekara ona.

Odlicno si objasnio, jebe kevu

• 2 weeks later...
Rođenom Banaćaninu se obraćaš ( :P ) - ih, kakve se sve krofne jedu odi...
Menjam najbolju banatsku krofnu za jedan obični bački fanak
  • 4 months later...

Pošto ovo odavno nije tema samo o novim pekarama, moram da se pohvalim da mi je u budućem komšiluku jedna od najboljih pekara sa hlebom iz peći na drva u Beogradu- Kod Sime u Vojvode Stepe (vl. Sima M. Martini). Danas sam ušla i to ne po preporuci nego sasvim slučajno, jer me je privukao njen neugledni starinski ulaz i enterijer. Pekarka je rekla da se hleb peče "na zemlji", šta to znači ne znam tačno al hleb je savršen. Čim su izneli hlebove i lepinje, iza mene se napravio red od 10 ljudi (pretpostavljam da su sedeli u kolima i čekali turu). Hleb beli i crni po 50 dinara, iz peći na drva, ima dva savršena okrajka i koricu, unutra vruć, taman slan (pošto pekari uglavnom presole hleb, ali ovaj je bo taman). Išla sam s drugaricom niz V. Stepe, držale svaka svoju veknu i kidajući malo- pomalo jele hleb, onako klot.

Edited by halloween

prste izlizah po tastaturi hvaleci ih

Ima nova pekara u starom merkatoru, kod poste, preko puta apoteke, izbegavatiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Ima nova pekara u starom merkatoru, kod poste, preko puta apoteke, izbegavatiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Pored zivog uki-bukija u starom merkatoru ne treba ti nista drugo...

znam, samo upozoravam neiskusne

Sećam se kada se taj Uki otvorio, pravili su neki hleb sa susamom u kalupu i bio je skroz hit. Napravi se red ispred pekare od ljudi koji čekaju za taj hleb, pa smo nekad i izvisili za taj hleb. E sad, s obzirom da je bio skuplji, nismo ga baš toliko često ni kupovaliNe znam da li ga još uvek prave ...

Edited by Lezilebovich

prave, i još uvek je red