yolo Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 imam divnu vest za sve mrzitelje hleba i kifala u sta i sebe ubrajamznaci H&K je officially prskotina, srbi slabo hasaju puter kifle, fitnes salate i somun otentikno gospodin mladja vlasnik ima novi adutu pripremi je lanac pekara pod imenom gvozdenu kojim ce se prodavati samo burek, onaj leba s poda kao iz kioska na kalenicu i - pecenje!pa nek mu je sevap i da ovo propadne!
yolo Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 mladen grujic - lilly, hleb&kifle itd....
copkillah Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 imam divnu vest za sve mrzitelje hleba i kifala u sta i sebe ubrajamznaci H&K je officially prskotina, srbi slabo hasaju puter kifle, fitnes salate i somun otentikno gospodin mladja vlasnik ima novi adutu pripremi je lanac pekara pod imenom gvozdenu kojim ce se prodavati samo burek, onaj leba s poda kao iz kioska na kalenicu i - pecenje!pa nek mu je sevap i da ovo propadne!Alo bre, pekara Gvozden postoji već više od 50 godina na uglu Sinđelićeve i Niške!!! Opoganiće brend!
copkillah Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Komentar keve, koja je odrasla uz Gvozdena:
notenoughreasonsforclaire Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ima li dobre pekare u Balkanskoj, od Terazije do Železničke (+ okolne ulice/uličice), a da se može i popodne i predveče dobiti friški lebac?
kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 U Balkanskoj ima Anđelko, koji zatvara popodne. Klasična pekara.ALi, ima jedna picerija-pekara-poslastičarnica na uglu Balkanske i N. Fronta, tehnički pripada Balkanskoj, oni rade non-stop, i morali bi da imaju i lebac. Tu sam nekoliko puta kupio pizzu na parče ali nisam zapamtio imaju li lebac. Trebalo bi da imaju.
kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Alo bre, pekara Gvozden postoji već više od 50 godina na uglu Sinđelićeve i Niške!!! Opoganiće brend!Lakovane kifle! Ko zna da li još prave te lakovane kifle. Sve mi se čini da je vlasnik neko novi.
zorglub Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 U Balkanskoj ima Anđelko, koji zatvara popodne. Klasična pekara.Meni se čini da smo i poslepodne išli na burek. Moguće da grešim, krečana.
Lezilebovich Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Uglavnom posle dva ostanu neke kifle i slično, burek možda samo srećom je ostao, ali teško.
kud_genijalci Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Oko 17.00 ili 18.00 se zatvara. (Dobra im je proja, s orahom vrhnja na vrhu)
*edited by mod Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Umro je Gvozden ima tome nekoliko godina. Posao su nasledili sinovi.
reg Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Umro je Gvozden ima tome nekoliko godina. Posao su nasledili sinovi. Cek, jel Gvozden iz one tvoje 'kamen mudrosti' price "ako su sinovi ko moji uzmite mi pljeskavicu"?2005-2006 sam im nabijao promet dok sam odradjivao civilno u blizini, imali su odlicnu strudlu s makom.
Recommended Posts